Minden, ami DC!

Kiszivárgott a 'Krypton' legelső előzetese

2017. április 19. 19:38 | DC Magyarország | komment

Már nagyon régen adott magáról életjelet a Syfy kötelékében készülő Superman előzmény, a "Krypton", ám – habár nem hivatalosan – most meglepetésszerűen befutott az egyébként még be nem rendelt sorozat legelső előzetese. Ennek apropóján szedtük most össze, hogy mit is tudunk eddig a David S. Goyer közreműködésével készülő projektről.

krypton.jpg

A hivatalos szinopszis szerint "a Syfy csatorna várva várt Superman előzménye, a Krypton két generációval a legendás Acélember bolygójának elpusztulása előtt játszódik. Superman nagyapját követi, aki a kiközösített és megszégyenített El-ház becsületét próbálja visszanyerni, valamint megmenteni szeretett világát a káosztól."

campbell-cuffe.png

Georgina Campbell és Cameron Cuffe

Georgina Campbell ("After Hours") szerződött le a női főszerepre. "Campbell Lyta Zodja a kriptoni katona kaszt tagja, és egy tábornok, Alura Zod lánya. Lyta kadétként szolgál, valamint titkos és tiltott románcot folytat Seg-El-lel."

A férfi főszerepet, Seg-El karakterét a brit újonc, Cameron Cuffe játssza. "Sorsa szerint Jor-El (Superman leendő édesapja) és Kal-El (a leendő Superman) őse, Seg-El az egykor virágzó El család sarja, aki briliáns technikai érzékekkel van megáldva. Most Kripton alacsonyabb osztályában él, miután családját megfosztották a rangjáról."

Ian McEhinney ("Trónok harca") alakítja Val-Elt, Seg-El nagyapját. "Val-El egy lázadó géniusz, aki szentül hiszi, hogy az űr felderítése az önvédelem legalapvetőbb eleme. Ezen kívül – sikertelenül – igyekszik a kriptoni elit tudtára adni egy ősi veszély közeledtét."

cowan-ogbomo.png

Elliot Cowan és Ann Ogbomo

Elliot Cowan ("Da Vinci démonai") lesz Daron Vex, "Kandor elöljárója, akinek elszánt célja a zsarnokság fenntartása az eretnekek és ellenzők tábora ellen."

Ann Ogbomo ("Z világháború") Primus Alura Zod szerepében fog feltűnni, aki "Lyta Zod anyja, és egy igen erőskezű katonai kiképzőtiszt."

Rasmus Hardiker ("Király!") játssza a rang nélküli Kem-et, aki "egy nagyszerű mérnök, valamint Seg-El barátja és munkatársa."

wallis-pierre.png

Wallis Day és Aaron Pierre

Wallis Day ("The Royals") ölti magára Nyssa Vex szerepét, aki "egy fiatal elöljáró, Daron Vex lánya."

Végül, de nem utolsó sorban pedig Aaron Pierre ("Tennison") kelti életre Dev-Em karakterét, aki "egy ifjú kadét – a már említett – Primus Alura Zod parancsnoksága alatt."

David S. Goyer ("Az acélember", "Batman Superman ellen", "A sötét lovag" trilógia) executive produceri szerepet vállalt a Phantom Four filmgyártó cégén keresztül. Damian Kindler ("Az Álmosvölgy legendája"), mint executive producer/showrunner működik közre. A bemutató epizódot Colm McCarthy ("Peaky Blinders") rendezte. A pilot forgatókönyvét és történetét David S. Goyer és Ian Goldberg ("Egyszer volt, hol nem volt") írta. A "Krypton" a Warner Horizon Television égisze alatt készül, valamint Jerry Siegel és Joe Shuster által létrehozott, a DC Comics által bemutatott karaktereket vesz alapul.

A délelőtti órákban a Facebook oldalunkon már publikáltuk a címben említett előzetest magyar felirattal ellátva. Azóta különböző jogokra hivatkozva eltávolították, ezért most egy másik megoldással próbálkozunk. Gyorsan nézzétek meg az ízelítőt, ameddig le nem szedik innen is:

Az egyelőre nincs megerősítve, hogy a műsor részét képezi-e a DC Bővített Univerzumnak. Erről árulkodik viszont az előzetesben feltűnő kulcs, amit "Az acélember" című filmben is láthattunk, illetve az utolsó képkockákon felbukkanó El-ház címer, ami szinte egy az egyben az, amit anno a már említett Zack Snyder rendezés logójaként használtak fel. Hivatalosan nincs bejelentve, hogy berendelték-e a sorozat első évadát, ennek fényében pedig premierdátumot sem leplez le az – elején lévő régebbi DC logóból ítélve jóval korábban összerakott – előzetes.

Ez lett volna az összegzésünk a készülőfélben lévő Superman előzményről, a "Krypton" sorozatról. Írjátok le véleményeteket a projektről hozzászólásban!

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Írta: Ádám és Genzo

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8612436717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása