Minden, ami DC!

Dolph Lundgren is szerepelni fog az 'Aquaman' filmben

2017. április 13. 08:41 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az "Arrow" ötödik évadának visszaemlékezéseiben szereplő veterán akciósztár, Dolph Lundgren ("Rocky IV") hamarosan a képregényfilmek világába is belemerül, ugyanis csatlakozott a szóló "Aquaman" kaland színészgárdájához!

dolph-lundgren-aquaman.png

A nagyköltségvetésű produkció rendezői székben James Wan foglal helyet, a film forgatása pedig valamikor májusban veheti kezdetét Ausztráliában.

Jason Momoa kelti életre a címszereplőt, Arthur Curry-t, továbbá szerepelni fog a filmben Amber Heard, mint Aquaman szerelme, Mera; Nicole Kidman, mint Atlantisz királynője és Aquaman édesanyja, Atlanna; valamint Patrick Wilson, mint Aquaman féltestvére és a film nagy ellenlábasa, Orm, avagy Ocean Master. Willem Dafoe Aquaman tanácsadóját, a tudós Dr. Vulkot; Yahya Abdul-Mateen II a klasszikus gonosztevőt, Black Mantát; Temuera Morrison pedig Aquaman édesapját, Thomas Curry-t játssza.

Lundgren egy vízi birodalom, Xebel királyát, Nereust alakítja, aki a tulajdonának vallja Merát és meg akarja ölni Aquamant. Ebből a rövid leírásból elsősorban egy gonosztevő szerepre gondolnánk, viszont Wan rendező hozzátette, "nem egészen" arra kell számítanunk.

Az egyre vártabb és az egyelőre egyedüli 2018-ra bejelentett DC Bővített Univerzum alkotás december 21-én úszik be az amerikai mozikba meghódítani a vásznakat.

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2312421029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása