Minden, ami DC!

BRÉKING: Manu Bennett visszatér Deathstroke szerepébe!

2017. április 10. 23:44 | DC Magyarország | komment

"Nem fogjátok elhinni, hogy Oliver kivel fog össze Prometheus legyőzése érdekében," tudtuk meg Wendy Mericle executive producertől, amikor az "Arrow" ötödik évadának fináléjáról kérdezték, most pedig Stephen Amell új fotójából talán már azt is tudjuk, hogy ki lesz ez a szövetséges.

manu-bennett-s2-finale.jpg

A századik epizód során több korábbi szereplőt, köztük a rajongó kedvenc Deathstroke karakterét is visszahozták a készítők egy nagy harcjelenet erejéig. Ekkor az arcát nem láthattuk, így bárki belebújhatott a jelmezbe, most viszont a csatorna és a stúdió is megerősítette, hogy az évadzáróra maga Manu Bennett húzza magára Slade Wilson, avagy Deathstroke ikonikus maszkját. Ezt elsőként az Oliver Queent, avagy a Zöld Íjászt játszó Stephen Amell jelentette be az alábbi képpel, amihez a következőt fűzte hozzá: "A drasztikus idők drasztikus intézkedéseket kívánnak. Üdv újra, Manu Bennett!"

Az eddig nagyszerűen teljesítő szezon fináléja egy korszakot zár le, ugyanis búcsút vehetünk a visszaemlékezéseknek, amik már a kezdetek óta szerves részét képzik az évadoknak. Főhajtásként a jelenleg is forgatás alatt álló rész a "Lian Yu" címet kapta, amiről Stephen Amell bejelentése után nemsokkal Marc Guggenheim executive producer rántotta le a leplet, mondván "Nincs értelme tovább titkolni..." Ebből arra következtethetünk, hogy az akciók/harcjelenetek és a történések java a szigeten fog játszódni, így érthetővé is vált az ott fogvatartott karakter szerepeltetése. A forgatókönyvet Wendy Mericle és Marc Guggenheim írta, a rendezői székben pedig Jesse Warn foglal helyet. 

Őszintén szólva, én reménykedem némi turpisságban a készítők részéről. Például hogy nagyban elhitetik velünk, hogy Slade Oliver szövetségese lesz az évadzáróban, közben pedig a John Segarra által alakított Adrian Chase, avagy Simon Morrison, avagy Prometheus oldalát fogja erősíteni, így Oliver valaki más segítségére szorul majd. 

Guggenheim továbbá azt is elárulta, hogy Manu Bennett visszatérése Deathstroke szerepébe mindössze egy volt az izgalmas bejelentések közül a finálé kapcsán. Hamarosan tehát még több részlet derülhet ki a várva várt epizódról, ezekről pedig mihamarabb igyekszünk nektek beszámolni az oldalainkon.

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Írta: Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6712415949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása