Minden, ami DC!

Mielőtt sztárok lettek volna a 'Suicide Squad' színészei

2016. július 14. 21:32 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nézd meg a rosszfiúkat, mielőtt csatlakoztak az osztaghoz!

suicidesquad_csapat.jpg

Will Smith

will-smith.jpg

Az egykor "Fresh Prince"-ként ismert Will Smith Deadshot karakterét kelti életre a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban. Mielőtt elvállalta a bérgyilkos szerepét, évtizedeket dolgozott énekesként, kiadva önálló, valamint közös munkákat DJ Jazzy Jeff-fel. A hírnév felé haladva színészként a '90-es évek elején szerepelt a Kaliforniába jöttem című sorozatban, és olyan filmekkel töltötte fel a rezüméjét, mint a Bárhol ér a reggel, a Made in America, a 6szoros ölelés, és a Bad Boys.

Jared Leto

jared-leto.jpg

A Suicide Squad - Öngyilkos osztagban Jared Leto hozza vissza Jokert a nagyvászonra a szereppel, amit közel 20 évvel a színészi pályafutása kezdete után vállalt el. A 30 Seconds to Mars énekese korán kezdett a TV-ben: feltűnt a Camp Wilderben és az Almost Homeban, mielőtt a '90-es években eljátszotta Jordan Catalano szerepét a My So-Called Lifeban. A nagyvászonra nemsokkal ezt követően A szerelem színeiAz utolsó nagy király és a Harc a másodpercekért című filmekkel robbant be.

Margot Robbie

margot-robbie.jpg

Margot Robbie Harley Quinn szerepében csatlakozik a Suicide Squad - Öngyilkos osztaghoz. Az ausztrál-születésű sztár televíziós debütálására 2008-ban került sor Donna Freedman szerepében az ausztrál Szomszédok című TV műsorban. Három évet töltött a sorozatban, ami alatt más műsorokban cameo szerepeket vállalt, majd 2011-ben tovább lépett a Pan Ambe, a nagyvászonon pedig az Időről időre és A Wall Street farkasával mutatkozott be.

Joel Kinnaman

joel-kinnaman.jpg

A Suicide Squad - Öngyilkos osztagban Rick Flag szerepében feltűnő Joel Kinnaman első színészi debütálására közel 25 éve került sor. A sztár gyermekszínészként kezdett 1990-ben a Storstad című svéd sorozatban, majd a korai 20-as éveiben további svéd produkciókban szerepelt. 

Viola Davis

viola-davis.jpg

A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? sztárja, Viola Davis Amanda Waller szerepét játssza a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban. Az Emmy-díjas előadó először a '90-es években bukkant fel színészként a Mint a kámfor című filmben, majd New York rendőrei és Veszélyes küldetés epizódokban szerepelt.

Jai Courtney

jai-courtney.jpg

Jai Courtney Bumeráng szerepében tűnik fel a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban. Úgy egy évtizede kezdte meg színészi pályafutását a 2000-es években. Courtney olyan sorozatokban és filmekben szerepelt, mint a Szentek kórháza, a Család csak egy van, a Spartacus: Vér és homok, és a Jack Reacher.

Adewale Akinnuoye-Agbaje

adewale-akinnuoye-agbaje.jpg

Adewale Akinnuoye-Agbaje Gyilkos Krokot kelti életre a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban, akinek szerepére 2 évtizeddel a pályafutása megkezdése után szerződött le. Kis képernyőn kezdte, ahol olyan műsorokat jegyez a '90-es évekből, mint a Vörös cipellők, a Veszélyes küldetés, a Nemo kapitány és a víz alatti város, valamint a Pensacola - A név kötelez.

Cara Delevingne

cara-delevingne.jpg

Cara Delevingne, aki Varázslónőt játssza a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban először modellként szerzett magának nevet, és már 10 éves korában készítettek róla sajtóillusztrációs fotókat. Tiniként és a korai 20-as éveiben kifutókon sétálgatott, mielőtt megkapta első szerepét 2012-ben, mint Szorokina hercegnő az Anna Karenina című filmben.

Jay Hernández

jay-hernandez.jpg

A Suicide Squad - Öngyilkos osztagban Diablot alakító Jay Hernandez szintén a televízióban kezdte 1998-ban, amikor Antonio Lopez szerepében tűnt fel a Hang Timeban. Két évig folytatta a munkát, valamint megjelent a USA Highban, az Undressedben, és az Őrült és gyönyörűben.

Adam Beach

adam-beach.jpg

Adam Beach Kötelet játssza a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban, csatlakozva az előző rosszfiúkhoz. A színész a '90-es években kezdte meg szerepléseit a Walker, a texasi kopóval, az Angyali érintéssel, és a Füstjelekkel.

Karen Fukuhara

karen-fukuhara.jpg

Karen Fukuhara a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban kezdi meg színészi pályafutását. A kaliforniai-születésű színésznő az első szerepében Katanát kelti életre. Fukuhara a 2015-ös Comic-Conon utalt a projektben való részvételére.

Az Entertainment Weekly eredeti cikkét itt találjátok.

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Fordította: Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr228889886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása