Minden, ami DC!

Megvan, ki rendezheti a Black Adam filmet Dwayne Johnson főszereplésével

2019. június 07. 21:51 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nem ez lesz az első közös munkája a színésszel.

A Variety értesülései szerint Jaume Collet-Serra tárgyalásokat folytat a Black Adam mozi rendezése kapcsán, amiben Dwayne Johnsont láthatjuk majd a címszerepben.

Belsős informátorok szerint a film prioritást élvez a Warnernél a Shazam! sikere után, és a hatalmas rajongói lelkesedés miatt, ami Johnson belépését övezi a szuperhősfilmek világába.

Collet-Serra volt a legesélyesebb a rendezői posztra, miután elkészítette a Jungle Cruise filmet, szintén Johnson főszereplésével és Beau Flynn producer közreműködésével. Flynn a Black Adam esetében is ellátja a produceri teendőket a FlynnPictureCo képviseletében, közösen Johnsonnal, Dany Garciával és Hiram Garciával a Seven Bucks Productionstól. Scott Sheldon felügyeli a projektet a FlynnPicturesCo számára, Adam Sztykiel pedig a forgatókönyvért felelős. Sztykiel dolgozott már együtt Flynnel és Johnsonnal a Rampage című filmen.

A New Line már behozta volna Black Adam karakterét a Shazam! moziban, de a producerek hamar meghozták a döntést, hogy inkább külön szólófilmekben mutatják be a két karaktert. Black Adam az 1940-es évek óta jelen van a képregényekben, mint Shazam (korábbi nevén Captain Marvel) ősellensége. Igazából ő egy egyiptomi herceg volt, akit megrontott a mágikus hatalom, amivel egy varázsló ruházta fel. A jelenlegi füzetekben antihősként van jelen.

Collet-Serra korábbi rendezései között olyan filmeket találunk, mint A zátony, a Non-Stop és Az ismeretlen férfi. A neve korábban a Suicide Squad folytatása kapcsán is szóba került, de ott számos lehetséges direktor közül végül James Gunnra esett a stúdió választása.

(forrás: Variety, EW, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9014884166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása