Minden, ami DC!

Rachel Maddow rádiósként lesz hallható a Batwoman sorozatban

2019. október 05. 12:53 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egészen sajátos szerepet kapott.

Az MSNBC házigazdája, Rachel Maddow kölcsönzi a hangját a gothami rádiós személyiségnek, Vesper Fairchildnak. Először a vasárnapi évadnyitó epizód végén hallhatjuk majd, valamint későbbi részekben is számíthatunk a hangjára, az viszont jelenleg nincs tervben, hogy a képernyőn is feltűnjön a karakter.

Nem ez az első alkalom, hogy Fairchild neve említésre kerül az Arrowverzumban. A tavalyi Elseworlds crossoverben Oliver Queen (Stephen Amell) megemlíti, hogy gyengéd szálak fűzték a hölgyhöz, Barry (Grant Gustin) és Kara (Melissa Benoist) legnagyobb meglepetésére. A képregényekben azonban Fairchild Bruce Wayne-nel kerül romantikus kapcsolatba.

Véletlen egybeesés, hogy Maddow volt az, aki a 2010-es Batwoman: Elegy című keménykötéses kiadáshoz írt előszót, amely mindmáig a karakter egyik legmeghatározóbb története.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6315199728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása