Minden, ami DC!

[NYCC 2019] A Harley Quinn animációs sorozat premierdátumáról és egy új szériáról is lehullt a lepel

2019. október 04. 09:56 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Kevésbé ismert DC karakterek is figyelmet kapnak.

A trágár nyelvezetű, felnőtteknek szánt Harley Quinn animációs sorozat november 29-én debütál a DC Universe platformon. A közkedvelt dilis és rendetlen címszereplőt ugyebár Kaley Cuoco (Agymenők) szólaltatja meg.

A premierdátumot Justin Halpern és Patrick Schumacker exeutive producerek jelentették be a szolgáltató prezentációján a New York-i Comic-Con keretein belül, ahol egy új projektről is lerántották a leplet.

A DC Universe felhozatalába hamarosan bekerül a BizarroTV névre keresztelt, vegyes technikákat felvonultató antológiasorozat, ami a Warnerhez tartozó Blue Ribbon Content vállalat közreműködésével készül. "Kísérleti jellegű stílusok és kreatív víziók tárlata, ami vegyíti az élőszereplős és animációs műfajokat. Mélyen leás a DC portfóliójába és olyan karaktereket mutat be, mint Space Cabbie, Ambush Bug, Slam Bradley és The Creeper," hangzik a hivatalos szinopszis.

Továbbá azt is megtudtuk, hogy véget ért a Stargirl forgatása, és a tervek szerint 2020-ban láthatjuk ezt az adaptációt, ami a Justice Society egy új, fiatalabb verzióját mutatja majd be.

(forrás: Deadline, Twitter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1515191914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása