Minden, ami DC!

Castingolták Ryan Choi karakterét a Végtelen Világok Krízise crossoverhez

2019. szeptember 27. 11:51 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ő lehet az új Atom?

Osric Chau visszatérőként csatlakozott az Arrowverzum idei nagyszabású crossoveréhez, ahol Ryan Choi szerepében lesz látható.

A karakterleírás szerint "Choi az Ivy Town University fizika professzora, egy hétköznapi fickó, aki megtudja, hogy kulcsszerepe van a végtelen világot érintő, közelgő krízisben."

A képregényrajongók számára azonban sokkal beszédesebb ez a név, ő ugyanis Atom egy másik verziója, aki a füzetekben azután veszi át a stafétát, hogy Ray Palmer (akit Brandon Routh játszik az Arrowverzumban) eltűnik. Routh ugyebár hamarosan kiszáll a Legends of Tomorrow sorozatból a feleségével, Courtney Forddal együtt, és ez talán összefügg Ryan Choi debütálásával az Arrowverzumban. Ehhez hozzátartozik az is, hogy Routh egyelőre hivatalosan csak a Kingdom Come-féle Supermanként van bejelentve az ötrészes eseményre.

Choi feltűnt már Atomként a Batman: A bátor és a vakmerő sorozatban, néhány egész estés DC animációs filmben, az Injustice 2 videojátékban, valamint állítólag szerepelt volna a Zack Snyder-féle Igazság Ligájában is.

A kanadai színészt leginkább az Odaátból ismerhetjük, ahol hat évadon keresztül volt visszatérő karakter. A katasztrófafilmek kedvelői a 2012 című Roland Emmerich moziban is találkozhattak vele, jelenleg pedig a BBC America Dirk Gently’s Holistic Detective Agency sorozatában játszik állandó szereplőként.

(forrás: EW, TVInsider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4815174626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása