Minden, ami DC!

Jonah Hex is feltűnik a Végtelen Világok Krízisében

2019. szeptember 07. 10:06 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A vadnyugatra is kiveszi a részét a crossoverből.

Johnathon Schaech újra magára ölti Jonah Hex jelmezét az Arrowverzum idei crossover eseményéhez. Egyelőre nem tudni, hogy a pisztolyforgató karakter hogyan kerül a képbe az ötórás cselekmény során, a jelenléte azonban mégsem meglepő, hiszen az alapanyagul szolgáló képregényben a multiverzum minden szegletéből érkeztek hősök és gonosztevők a Föld-1-re.

Schaech először a Legends of Tomorrow első évadában volt látható a polgárháborús veterán fejvadász szerepében, amikor a Legendák ellátogattak az 1871-es Dakotába. Aztán a második etapban újra találkoztak Hex-szel, konkrétan megmentették őt a kivégzéstől az Outlaw Country című epizódban. A karakter később cserébe segített a csapatnak a harmadik szezon fináléjában.

A Krízis crossover szereplőgárdája enyhén szólva is impozáns. Az állandó karaktereken kívül feltűnik még Monitor és az Anti-Monitor (mindkét karaktert LaMonica Garrett formálja meg), Lex Luthor (Jon Cryer), Superman (Tyler Hoechlin), Lois Lane (Elizabeth Tulloch), a jövőbeli Bruce Wayne (Kevin Conroy végre élőszereplős változatban alakíthatja a karaktert), Burt Ward egy eddig ismeretlen szerepben, valamint a Black Lightning sorozat szereplői. A Legendákból is ismert Brandon Routh pedig a Kingdom Come képregényből inspirált Supermanként lesz látható.

Az esemény december 8-án kezdődik a Supergirl sorozatban, másnap, december 9-én a Batwoman aktuális epizódjában, december 10-én pedig a The Flashben folytatódik. A téli szünet után, január 14-én vesszük fel újra a fonalat az Arrowban, és még aznap érkezik a minden bizonnyal monumentális finálé, aminek a Legends of Tomorrow ad otthont.

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9115050088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása