Minden, ami DC!

A Jóbarátokból ismert majom lesz látható az Y sorozatban

2019. augusztus 22. 19:38 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ezúttal az utolsó férfival köt jó barátságot.

Mikor John Landgarf, az FX vezérigazgatója átnézte a Brian K. Vaughan képregénye alapján készülő Y: az utolsó férfi adaptációjának jeleneteit, egyből felismerte az állatot, akivel még az NBC-nél töltött napjaiban találkozott, egészen pontosan a Jóbarátok forgatásán.

Mint kiderült, Landgrafnak igaza volt. A majom, akit látott az Y részleteiben valóban ugyanaz, aki a közkedvelt szitkomban Ross (David Schwimmer) Marcel nevű társa volt. A valóságban Katie névre hallgató nőstény ismét ellentétes nemű karaktert fog játszani a 2020-ban érkező sorozatban, ezúttal Barry Keoghan vállán.

katie_the_monkey_comp.jpg

A történet Yorick Brown karakterét mutatja be, az utolsó élő férfit a földön, aki a hímnemű populáció kiirtásának okát kutatja. Az elsődleges társa Ampersand (Katie), az egyetlen hím emlős aki túlélte a járványt.

A castingot Katie trénere is megerősítette, valamint megjegyezte, hogy a húszas éveiben járó majomra még hosszú karrier várhat, hiszen az ő fajtája akár negyven évig is elél.

Katie már leforgatta minden jelenetét a pilot epizódhoz, de a sorozatban közben showrunner csere történt, Aida Croal és Michael Green helyére Eliza Clark lépett. Egyelőre nem tisztázott, hogy a forgatás további időszakában is Katie kelheti-e életre Ampersandet, vagy egy CGI verzióra cserélik le. Landgraf mindenesetre pozitívan vélekedik Katie munkájáról a sorozatban.

(forrás: THR, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2115020358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása