Minden, ami DC!

HBO Max néven indul 2020-ban a Warner új streaming szolgáltatása

2019. július 09. 20:41 | DC Magyarország | komment

Jövőre minden egy helyre kerül a cégen belül.

A WarnerMedia 2020-ban indítja el az HBO Max névre keresztelt nagyszabású streaming szolgáltatását, rögtön közel 10.000 órányi tartalommal. A platform exkluzív jogokat kapott a nagysikerű Jóbarátok sorozat mind a 236 epizódjának sugárzására, ami így lekerül a Netflix felhozataláról. Ezen kívül a HBO Max-ra olyan sorozatok kerülnek fel teljes terjedelmükben, mint a Kaliforniába jöttem és a Hazug csajok társasága. Továbbá a CW őszi szezonjában induló Batwoman sorozat, valamint a Katy Keene című Riverdale spinoff is itt talál exkluzív streaming otthonra tavasztól.

Összesítve az HBO Max egy kalap alá gyűjti az HBO tartalmait olyan stúdiók és csatornák címeivel, mint a Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth és Looney Tunes.

A már jól ismert, meglévő címek mellett természetesen új, saját gyártású tartalmakkal is készül a szolgáltató. Ezek közül kiemelendő a Dune: The Sisterhood sorozat, aminek a pilot epizódját a mozis adaptációt is készítő Denis Villeneuve fogja rendezni. Egy másik érdekes projekt a The Flight Attendant című thrillersorozat, aminek főszereplője az Agymenőkből ismert, és hamarosan Harley Quinn szinkronhangjaként bizonyító Kaley Cuoco, aki executive producerként is részt vesz a munkálatokban, Greg Berlantival közösen.

Az új szolgáltató egy rövid promóvideót is kapott, amiben, ha épp nem pislogunk, bőven találunk DC filmes és sorozatos képkockákat.

Az HBO Max megjelenése kérdésessé teszi a már meglévő, WarnerMedia alá tartozó streaming szolgáltatások sorsát, beleértve az HBO Now, HBO GO, CW Seed és DC Universe platformokat. Egyes források szerint mindegyik megmarad a továbbiakban is, ám ez a helyzet később még változhat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a nemzetközi piacra is érkezik-e az HBO Max, valamint az előfizetési költségek sem kerültek még nyilvánosságra.

(forrás: Deadline, Variety, Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3214934354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása