Minden, ami DC!

Lex Luthor hű testőre, Mercy Graves is benne lesz a Titans 2. évadában, és azt is tudjuk, ki játssza

2019. június 12. 20:25 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Gyarapodott a mellékszereplők eddig sem csekély létszáma.

Natalie Gumede visszatérő vendégszereplőként csatlakozott a Titans sorozat második évadához, melyben Mercy Gravest fogja alakítani.

A hivatalos leírás szerint "Mercy Graves a hatalmas Lex Luthor könyörtelen, ravasz jobbkeze és testőre, aki megingathatatlan hűséggel szolgálja a főnökét. A kapcsolata a Luthorokkal igen mélyen gyökerezik, hiszen Mercy régóta a család barátjának számít, és Lex-szel is gyermekkoruk óta ismerik egymást."

Gumede leginkább a Ki vagy, doki? 2014-es karácsonyi különkiadásból lehet ismerős, de szerepelt a Jekyll and Hyde minisorozatban is. A színésznő az első filmes kreditjét a 2008-as A kidobóemberrel jegyezte.

Mercy Graves karaktere először a Superman rajzfilmsorozat első évadában bukkant fel 1996-ban, mint miniszoknyát és sofőrsapkát viselő harcművész. A képregények lapjain csak ezután mutatkozott be a figura, a Detective Comics sorozatban 1999-ben.

A karakter nemrég feltűnt a CW Supergirl sorozatának negyedik évadában, Rhona Mitra alakításában, de a mozivásznon is találkozhattunk már Lex hűséges jobbkezével, a Batman Superman ellenben ugyanis Tao Okamoto keltette őt életre.

natalie-gumede.jpg

Natalie Gumede

A Titans második évadában csak úgy hemzsegnek az új szereplők. Joshua Orpin játsza Conner Kentet, másnéven Superboyt, Ian Glein lesz Bruce Wayne, Esai Morales Slade Wilson/Deathstroke maszkja mögé bújik, Chelsea T. Zhang és Chella Man pedig Rose Wilson/Ravager és Joseph Wilson/Jericho szerepében lesz látható.

A folytatás állítólag még idén elstartol a DC Universe platformon.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr414891410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása