Minden, ami DC!

Úgy néz ki, Robert Pattinson lesz Batman Matt Reeves filmjében

2019. május 17. 06:20 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Testhezálló a szerep, hiszen a vámpír is egyfajta denevér.

A Variety értesülései szerint Robert Pattinson tárgyalásokat folytat a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman címszerepe kapcsán. A film 2021. június 25-én érkezik a mozikba.

A casting még nincs kőbe vésve, de Pattinson a Warner első számú kiszemeltje, és várhatóan a felek hamarosan aláírják a szerződést. A stúdió egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

A The Batman előkészületei még idén nyáron elkezdődhetnek.

Az utolsó két Majmok bolygója folytatást tető alá hozó Reeves 2017 januárjában vette át a Batman rendezői stafétát Ben Afflecktől, és azóta dolgozik a projekten. Affleck és a Warner megegyeztek, hogy a színész-rendező maga mögött hagyja a sötét lovag karakterét Az igazság ligája után, hogy Reeves kiválaszthassa a saját elképzelésének megfelelő, fiatalabb, harmincas éveiben járó Bruce Wayne-t.

A rendező producerként is közreműködik a The Batmannél Dylan Clarkkal közösen, akivel a Majmok bolygója mozikon is együtt dolgoztak.

Miközben Pattinsont már kiválasztották a főszerepre, Reeves még mindig a forgatókönyv végső változatán munkálkodik.

Az Alkonyat filmek szívtiprójából művészfilmes színésszé avanzsáló, 32 éves Pattinson az eddigi legfiatalabb színész, aki a nagyvásznon öltheti magára a denevérjelmezt.

A forgatás kezdetének időpontja egyelőre nem tisztázott, de a Variety arról ír, hogy valamikor az év végén vagy 2020 elején foroghatnak a kamerák.

Bár egyes jelentések tényként kezelik a castingot, a Deadline tudomása szerint a Warner még nem hozta meg a végső döntést. Pattinson csupán egy szűkített listán szerepel, csakúgy, mint az új X-Men filmekből ismert Nicholas Hoult.

Pattinson sikeres stratégiával hagyta maga mögött az Alkonyat szériát, és számos említésre méltó szerepet vállalt el azóta olyan filmekben, mint a Cosmopolis, az Országúti bosszú, a Z: Az elveszett város vagy a Good Time. Idén láthatjuk őt a High Life című moziban, a Netflix V. Henrikről szóló filmjében, a The Kingben, valamint a cannes-i filmfesztiválon debütáló The Lighthouse című alkotásban. A fiatal színész jövőre Christopher Nolan egyelőre cím nélküli rendezésében is bizonyíthat.

(forrás: Variety, Deadline, USA TODAY)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6214831550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása