Minden, ami DC!

Peter Safran producer a Shazam! meglepetés cameójáról beszélt

2019. április 06. 19:09 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Igen, tényleg ő látható abban a jelenetben!

A fiatal Billy Batson szuperhőssé válásának története végre a nagyvászonra került, és a film bőven tartogat meglepetéseket és fan service pillanatokat a Freddy Freemanhez hasonló DC univerzum rajongók számára. Ezek közül talán a legnagyobb egy cameójelenet, amelynek most a hátteréről tudtunk meg többet Peter Safran producer nyilatkozatából.

A továbbiakban masszív spoilerek következnek a filmből, belépés csak saját felelősségre!

A Shazam végefőcím előtti utolsó jelenetében Freddy (Jack Dylan Grazer) Shazamnak köszönhetően találkozik a példaképével, Supermannel. A fiú még korábban elkezdett felvágni az iskolatársai előtt, hogy el tudja intézni, hogy a város új szuperhőse megjelenjen vele a suli menzáján, ám amikor Shazam végül nem bukkant fel, Freddy nyílvános megszégyenítés áldozata lett. Ezt teszi jóvá a felnőtt testbe bújt Billy a film végén, amikor a barátja mellé ül az étkezőben, a diáksereg szeme láttára. Ráadásul azt mondja, hogy egy másik vendéget is hívott magával, majd Freddy és az egész iskola meglepetésére Superman besétál egy tálcával a kezében. A korábbi pletykák tehát igaznak bizonyultak, az Acélember tényleg feltűnik a filmben, ám csak nyaktól lefelé látszik, és nem mond egy szót sem, ugyanis nem Henry Cavill van igazából a jelmezben.

Miközben jelenleg kérdéses, hogy Henry Cavill maga mögött hagyja-e a DC filmek világát, a Shazam! producere, Peter Safran elárulta egy interjúban, hogy vele tervezték leforgatni a szóban forgó képsorokat.

"Beszéltünk arról, hogy Cavill-lel csináljuk meg, de csak szünidőben tudtunk forgatni abban az iskolában, és nem tudtuk összehozni az időbeosztást. Igazából hosszabbra is terveztük a jelenetet, Superman leült volna az asztalhoz, beszélgetett volna Freddyékkel, ilyesmi. De talán akkor is ennél a lezárásnál maradtunk volna, ha sikerül leforgatnunk az eredeti elképzelést. Mert az egész Freddy reakciójáról szól, hogy Superman megjelenik az iskolában, a dialógus talán már túl erőltetett lett volna. Remekül működik ez így, ahogy van."

Azzal kapcsolatban, hogy a karakter feltűnhet-e a folytatásban, Safran nem tudott biztos információval szolgálni, de lelkesedik az ötlet iránt. "Őszintén nem tudom, hogy ezen az úton megyünk-e tovább, mert még nem döntöttük el, mit tartogat Shazam számára a jövő. De én szeretném látni őt a folytatásban. Szívesen megnézném, ahogy Shazam bármelyik másik szuperhőssel interakcióba lép, hiszen ő egy 14 éves fiú, a többiek pedig búskomor felnőttek. Nagyon vicces lenne!"

(forrás: IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4314744553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása