Minden, ami DC!

BRÉKING: 3 hónappal eltolták a Shazam! mozis bemutatóját!

2019. április 01. 08:27 | DC Magyarország | komment

Betojtak a Bosszúállóktól.

Eredetileg úgy volt, hogy ezen a héten mutatják be a Shazam! filmet, de most mégis szomorúan nézhetünk a következő napok elé, ugyanis a stúdió úgy döntött, hogy világszinten csúsztatja a film bemutatóját három hónappal. A döntés azért született, mert a film egy túl sűrű hónapban került volna bemutatásra, közel olyan hasonlóan jelentős címekhez, mint a Marvel Kapitány, a Dumbó, a Mi, a Hellboy és a Bosszúállók: Végjáték. Azért tolódik ilyen sokkal a film, mert Warner számításai szerint ennyi idő alatt talán már lecseng a Végjáték a mozikban.

A stúdió számára nem jelentett különösebb problémát a visszavonulót fújni, ugyanis a hivatalos közleményük szerint "a DC rajongók úgyis hozzászoktak már a hosszas várakozásokhoz, ahogy az azt követő hatalmas csalódásokhoz is."

Mindezt csak még jobban nehezíti, hogy Amerikában országszerte rengeteg premier előtti vetítést tartottak már, így három hónapnyi kínkeserves, és esetleges spoilerekkel övezett internetezés vár most a film rajongóira.

(forrás)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3114730633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása