Minden, ami DC!

Jai Courtney visszatér Bumeráng Kapitányként a The Suicide Squadban

2019. március 30. 09:58 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Mi mást várhatnánk egy bumerángtól?

Annak ellenére, hogy a James Gunn nevével fémjelzett The Suicide Squad főleg új DC karakterekre fog fókuszálni, egy ismerős figura már biztosan lesz a fedélzeten.

Jai Courtney a Business Insidernek adott interjújában elmondta, hogy újra magára ölti az iszákos ausztrál szuperbűnöző jelmezét. "Néhány hónap, és kezdjük a forgatást. Sokkal többet nem árulhatok még el, de az biztos, hogy Boomerang visszatér. Ez egy egészen más filmnek ígérkezik, de nagyon jó lesz," lelkendezett a színész, akit utoljára 2016-ban láttunk a szerepben David Ayer rendezésében.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy kik térnek még vissza az eredeti szereplőgárdából. Will Smith már biztosan nem lesz látható Deadshotként, és Idris Elba áll a legközelebb ahhoz, hogy helyettesítse őt a mesterlövész szerepében. Ezen kívül Harley Quinn (Margot Robbie), Amanda Waller (Viola Davis) és Rick Flagg (Joel Kinnaman) visszatérése is benne van a pakliban, ám erről egyelőre nincsenek hivatalos információk.

A The Suicide Squad 2021. augusztus 6-án debütál az amerikai mozivásznakon.

(forrás: Business Insider, Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4514727699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása