Minden, ami DC!

Mark Sheppard szerepelni fog a Doom Patrol 4. epizódjában

2019. március 02. 19:35 | DC Magyarország | komment

A Pokol királya besegít a fura hősöknek.

dpl104b_0050_v1.jpg

A Doom Patrol jövőheti epizódja a mágia földjére vezet bennünket, és olyan mellékszereplővel bővül a létszám, aki igencsak jártas ilyen téren. Az Odaát című sorozatból ismert Mark Sheppardöt üdvözölhetjük majd a következő részben, mint Willoughby Kipling, a káosz varázslója és Niles Caulder (Timothy Dalton) barátja, aki legalább annyira szeret inni, mint megmenteni a világot különböző apokaliptikus halál-szektáktól. Az új szerep egy régi ismerőssel hozta össze Sheppardot Jeremy Carver személyében, aki az Odaát egykori producere, valamint a Doom Patrol showrunnere.

"Ha még nem láttad, készülj fel, hogy elszáll az agyad! A Doom Patrol egyszerűen mesteri. Carver és a többiek valami rendkívülit hoztak össze. Remek szereposztás, kiváló írói munka, gyönyörű ahogy az egészet megvalósították. Büszke vagyok, hogy a részese lehetek! Találkozunk a 4. epizódban," írta a színész egy Twitter bejegyzésben.

Mint sok más karakter és koncepció a sorozatban, Kipling karaktere is Grant Morrison 80-as évekbeli szürrealista Doom Patrol képregényeiből származik. Akkoriban a világ legfurább hőseinek segített megakadályozni az Cult of the Unwritten Book (Íratlan Könyv Szektája) nevű csoportot, hogy megidézzenek egy óriási szemgolyót, az Anti-Istent, aki elpusztította volna a világot. Nyilván lesznek változatások az adaptációban, de úgy néz ki, itt is valami hasonló lesz a szituáció. A következő epizód előzetesében láthatjuk Robotmant, amint azt kiáltja "Nürnheim sucks!", miután megtámadja őt egy kapucnis szekta tag. A képregényben Nürnheim a titkos város volt, ahol a Szekta lakott. A rész a "Cult Patrol" címet kapta.

Kipling emlékeztethet bennünket John Constantine-ra, és ez nem véletlen. Morrison annak idején nem használhatta a karaktert, mivel a DC szerkesztői meg akarták őt tartani a Vertigo berkeiben, ezért egy új figurát kellett megalkotnia helyette.

Az Entertainment Weekly két új fotót is nyilvánosságra hozott az epizódból (ezek egyikét a bejegyzés elején találjátok), melyeken Kipling otthonosan érzi magát a Doom Patrol villában.

dpl104b_0013_v1.jpg

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9114663955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása