Minden, ami DC!

Matt Reeves hosszú idő után újra a Batman filmről nyilatkozott

2019. január 30. 18:12 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Minden fontos kérdés szóba került, de nem lettünk sokkal okosabbak.

A Hollywood Reporter egy terjedelmes interjút készített Matt Reeves-szel az új sorozata, a The Passage kapcsán, de természetesen szóba került a régóta előkészület alatt álló Batman szólófilm is, ami jelenleg a The Batman munkacímre hallgat, de ez valószinűleg változni fog a későbbiekben.

A majmok bolygója reboot trilógia utolsó két fejezetét tető alá hozó rendező elárulta, hogy egy nagyon karakterközpontú, noir Batman történetet készít, amiben nagyobb hangsúlyt kap a karakter detektív mivolta, mint eddig bármelyik mozis adaptációban. Véleménye szerint egy bűntény megoldása, valamint a rosszfiúk kinyomozása és kézre kerítése nagyszerű hátteret szolgáltat a karakterfejlődésnek.

Bár konkrét nevekkel nem gazdagodtunk az interjú elolvasása után, arra azért fény derült, hogy Reeves több gonoszt is szeretne mozgatni a filmben, és hamarosan a castingra is sor kerülhet. Jelenleg még a forgatókönyv véglegesítése zajlik, utána azonban összeállhat a "haditerv", ahogy a rendező fogalmaz, és megkezdődhetnek a munkálatok.

Ami a premierdátumot illeti, a 2021-es év tavaszán/nyarán szeretnék bemutatni a filmet. Reeves tapasztalatai szerint a Warner Bros. teljes mértékben támogatja az elképzeléseit, és igyekeznek kellő időt és teret biztosítani számára ezek megvalósítására. Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a stúdió tanult a korábbi hibáiból, és nem követik el újra azt, amit mondjuk a Batman Superman ellen vagy az Öngyilkos osztag esetében.

Az interjúból az is kiderült, hogy Reeves jelenleg kizárólag a The Batmanen dolgozik, nem vesz részt más DC filmek munkálataiban, amelyek esetleg érintenék a denevérember karakterét vagy világát. Ez is azt támasztja alá, hogy a Warner számára fontosabbá vált a minőségi adaptációk készítése, mint egy összefüggő nagy univerzum felépítése.

(forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8814598988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása