Minden, ami DC!

Bejelentették a Justice League vs. Fatal Five szinkroncsapatát

2019. január 08. 17:51 | DC Magyarország | komment

A nagyágyúk mellett új arcokat is üdvözölhetünk.

jessica_cruz-h_2019.jpg

A január második felében megjelenő Reign of the Superman után is bőven érkeznek még idén DC animációs filmek. A sorban a Justice League vs. Fatal Five lesz a következő, ami a DC család régi tagjai mellett új szinkronhangokat is felvonultat. A történet szerint a Liga időutazó gonosztevőkkel csap össze, akik az újonc Zöld Lámpást, Jessica Cruzt keresik.

A Trónok harcából is ismert Elyes Gabel Thomas Kallor/Star Boy hangját adja, a februárban érkező Doom Patrol sorozatban játszó Diane Guerrero pedig Jessica Cruz/Zöld Lámpást fogja megszólaltatni. Batman, Superman és Wonder Woman szinkronmunkáit igazi DC veteránok látják el: Kevin Conroy a sötét lovag szerepében, George Newbern mint Superman, és Susan Eisenberg ismét Wonder Woman hangjaként.

Diane Guerrero (Jessica Cruz) és Elyes Gabel (Star Boy)

A Fatal Five megszólaltatói Peter Jessop (Tharok), Tom Kenny (Bloodsport), Matthew Yang King (The Persuader), Sumalee Montano (Emerald Empress) és Philip Anthony Rodriguez (Mano).

A szinkronstáb további hangjai között megtalálható Daniela Bobadilla, mint Miss Martian; Kevin Michael Richardson, mint Mr. Terrific, Noel Fisher, mint Brainiac 5 és Tara Strong mint Saturn Girl.

A hivatalos szinopszis: "A világ sorsa pengeélen táncol amikor az Igazság Ligája új fenyegetéssel találja magát szemben – a Fatal Five-val! Superman, Batman és Wonder Woman válaszokat keresnek, miközben az időutazó Mano, Persuader és Tharok triója Metropolist tartja terrorban az újdonsült Zöld Lámpást, Jessica Cruz-t keresve. Jessica-t felhasználva a további két társuk, Emerald Empress és Validus kiszabadítására indulnak, hogy végrehajtsák ördögi tervüket. Az Liga eközben új szövetségesre talál Star Boy személyében. Tele kiszámíthatatlan erővel, ő lehet a kulcs a Fatal Five megállításában? Az eposzi küzdelem a végső gonosz ellen elkezdődött."

A Bruce Timm produceri felügyelete alatt készülő film megjelenési dátumát még nem fedték fel, de valamikor idén tavasszal várható.

star_boy-embed_2019.jpg

(forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4114548068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.08.06. 11:32:50

Új Marsbéli Vadász, új Zöld Lampás, egy történet a jövőből érkező gonoszok és a régi új liga közötti harcról.
Persze a trió megmaradt. Supi, Bat, WW természetesen benne van, és megmentik a világot.
(volt már ennél combosabb dc animáció is.)
süti beállítások módosítása