Minden, ami DC!

[SDCC 2018] Bejelentették a DC animációs filmek 2019-es felhozatalát

2018. július 21. 09:41 | DC Magyarország | komment

Folytatás, szóló és csapatsztori is érkezik.

Magyar idő szerint múlt éjjel rendezték meg a The Death of Superman világpremierjét a Comic-Conon, amit követően egy panel keretein belül leleplezték, hogy mit tartogat számunkra 2019-ben a DC animációs részlege.

A The Death of Superman ugyebár csak az első felvonása egy kétrészes történetnek. A Superman halála utáni időket feldolgozó Reign of the Supermen valamikor 2019 elején debütál majd, és olyan karaktereket vonultat fel, mint Steel, Cyborg Superman és Conner Kent. Érdemes lesz csak a stáblista után kikapcsolni a The Death of Supermant, ugyanis egy teasert is láthatunk a végén a folytatásból.

Ezt követően 2019 tavaszán visszatér az Igazság Ligája a Justice Legaue vs. The Fatal Five című filmben. Az eredetileg Tharok, Emerald Empress, Validus, Mano és Persuader felállású szuperbűnöző banda, a Fatal Five 1967-ben mutatkozott be a képregények lapjain, ahol akkor még a Legion of Super-Heroes volt az ellenfelük. Ez egy új történet lesz, éppen ezért még nincsenek konkrét részletek. Nem tudni, hogy a jelenben vagy a jövőben játszódik-e majd, feltűnik-e benne a Légió, vagy mely Igazság Ligája hősök jutnak szerephez.

A harmadik film a Batman: Hush, ami nyáron fog majd érkezni, és Superman halálának kétrészes feldolgozásához hasonlóan egy sikeres képregény történetszálat adaptál. Míg tavaly animációs formában csak a viktoriánus korban láthattuk a sötét lovagot, addig a Hush visszakalauzolja őt napjainkba, egy általunk jobban ismert Gotham City-be. A füzetek oldalain olyan népszerű Batman ellenfelek teszik tiszteletüket, mint Méregcsók, Ra's al Ghul, Joker, ugyanakkor itt mutatkozik be a címszereplő gonosztevő, a bekötött arcú Hush.

A Warner Bros. Home Entertainment jellemzően három DC univerzum filmet ad ki egy évben, de 2019 azért is lesz különleges, mert egy negyedikkel is készülnek. A 2009-es közkedvelt animációs kalandja után Wonder Woman ismét központi szerepbe kerül a szintén új sztorit elmesélő Wonder Woman: Bloodlines-ban. A rejtélyes projekt kapcsán szintén nem tudunk semmit.

Mit gondoltok a DC animációs filmek jövőévi hullámáról?

Ha nem szeretnétek lemaradni a San Diego Comic-Con DC-s fejleményeiről, kövessétek a folyamatosan frissülő live blogunkat, ahol mindent megtaláltok egy helyen!

(Forrás: DC Comics)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3714126487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.06.14. 10:32:16

a husht nagyon várom.
a képregény szép, de szerintem üres, és hush se egy olyan jó ellenfél amennyire tolták, tolják azóta is, de az animáció lehet jó, mert mozgalmas az alapanyag.
süti beállítások módosítása