Minden, ami DC!

A Trónok harca egyik rendezőjével kapott zöld utat a Batwoman pilot

2019. január 03. 20:49 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Több sikersorozatot is ő indított újtára.

A CW berendelte a Batwoman sorozat pilot epizódját. A főszerepben Ruby Rose-t láthatjuk majd, aki már bemutatkozott a gothami igazságosztóként az Elseworlds crossoverben.

A rendezői feladat az Emmy-díjas David Nutterre hárul, akit leginkább a Trónok harca sorozat emlékezetes "Vörös nász" epizódjának direktoraként ismerünk, de az idén érkező utolsó évadban is több részt jegyez. Nutter emellett arról híres, hogy számos sikeres pilotot rendezett, ami végül sorozatberendelésig jutott. A hosszú listán megtalálható a Mentalista, az Odaát vagy a Without Trace, de a DC univerzumban is régóta otthonosan mozog, olyan nyitóepizódokkal a háta mögött, mint a Smallville, a The Flash és az Arrow.

A sorozatban Kate Kane-t követhetjük nyomon, aki az igazság és az egyenes beszéd megszállottja. A magasan képzett, nyíltan leszbikus utcai harcos Batwomanként rója Gotham utcáit, hogy megtisztítsa az elbukott várost a bűnözéstől. De még korántsem nevezhetjük őt hősnek. Egy városban, aminek szüksége van a megmentésre, Kate előbb a saját démonaival kell szembenézzen, mielőtt válaszol Gotham hívó szavára, és a remény jelképévé válik.

A showrunneri posztot Caroline Dries (Vámpírnaplók, Melrose Place) tölti majd be, Greg Berlandi, Sarah Schechter és Geoff Johns pedig executive producerként működik közre.

A Batwoman egész évados berendelést is kaphat a következő szezonban.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9614532878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása