Minden, ami DC!

Kiderült, hogy végül miért nem lett 12 részes a Titans első évada

2018. december 26. 19:33 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Megtartják a folytatásra az utolsó epizódot.

Az eredeti tervek szerint a Titans első évadának 12 részből kellett volna állnia, ezért minden rajongót meglepetésként ért, amikor a 11. epizóddal véget is ért a szezon.

Most végre fény derült arra, hogy mi lett a tizenkettedik rész sorsa. A sorozat mögött álló kreatív csapat úgy döntött, hogy inkább egy hatásos cliffhangerrel zárják az első etapot, az eredetileg finálénak szánt epizódot pedig a második évadnyitányra helyezik át. Innentől spoileres tartalom következik!

Az egyik fő oka annak, hogy a történet úgy zárult, hogy Robin átállt Trigon oldalára, az volt, hogy a készítők még jobban felépíthessék a gonosztevőt. Greg Walker showrunner elárulta, hogy az íróknak konkrét terveik vannak a folytatásra, és a cliffhanger a malmukra hajtja a vizet ilyen téren.

"A második szezon nyitányában egy új gonoszt is fel fogunk vezetni, és mivel Trigon ilyen fontos a történet szempontjából, akartunk szánni rá egy igazán nagy epizódot, ami méltó kezdés lehet egy új évadnak."

A végül fináléként funkcionáló 11. rész nem csupán ezt a nagy fordulatot tartalmazta, hanem egy stáblista utáni jelenetet is, amiben egy szupererős fiatalember kiszabadul a Cadmus laborból Metropolisban, előtte azonban megment egy vörösen izzó szemű kutyát. A képregényrajongók azonnal rájöhettek, hogy Conner Kent, azaz Superboy és Krypto debütálásának lehettek szemtanúi. Szerencsére a második évad berendelése már megtörtént, igy megnézhetjük, mire fog kifutni ez a rövid utalás.

Arról azonban még nincsenek információk, hogy mikor kerül műsorra a várva várt második etap.

(forrás: ComicBook, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6414515666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása