Minden, ami DC!

Három gonosztevőt is castingoltak a Stargirl sorozathoz

2018. december 22. 11:52 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az ellenpólus csapat is kezd csatasorba állni.

Az Injustice Society megtalálta az első három tagját. Joy Osmanski, Neil hopkins és Nelson Lee csatlakozott a Stargirl sorozathoz, mint Tigress, Sportsmaster és Dragon King.

A mesterbűnözőket egybegyűjtő szövetség képregényes története 1947-ig nyúlik vissza, amikor az első szuperhőscsapat, a JSA ellenpontjaként tűntek fel a színen. Az aranykori hősök és gonoszok fontos szerepet töltenek be a Stargirl sorozatban.

Osmasnki kelti életre Paula Brookst, aki a családját védelmezve Tigressként vadászik a világ legveszélyesebb fajára, az emberre. A karakter 1947-ben bukkant fel a DC füzetekben, eleinte Huntress néven. A Wildcat nevű hős ellenségeként mutatkozott be. Osmanski kreditjei között megtalálható a The Santa Clarita Diet, a The Fosters, a Devious Maids és a Gyilkos hajsza, de a DC sorozatokat illetően is rendelkezik némi múlttal, hiszen vendégszerepelt az iZombie-ban és a Luciferben.

Hopkins lesz Lawrence Crusher Crock, másnéven Sportsmaster, a JSA régi ellenfele. Crock a bűnözői életet egy játéknak tekinti, vetélytársait pedig kivégzendő célpontoknak. A férfi számára csak egy valami fontosabb ennél a "játéknál", ez pedig a család. Sportsmaster megjelenése szintén 1947-re datálható. A karakter előszeretettel használ módosított sportszereket fegyverként, például felrobbanó hoki korongot vagy rakétavetővel ellátott baseball ütőt. A füzetek lapjain hamar szövetségre- és házasságra lépett Tigressel. Hopkins legismertebb munkái a Matador, valamint a Lost című sorozat, ahol visszatérő szerepben láthattuk.

Lee játsza a zseniális Dragon Kinget, a szupergonoszt, aki elrejti az arcát és a múltját. Egy rejtélyes és halálos férfi, emellett controversial tudós, aki a 40-es években magán és áldozatain is kísérletezett. Dragon King 1981-ben lépett színre a képregényekben, mint az imperialista Japán egykori elismert tudósa és okkult szakértője, aki a második világháború után saját magán végzett kísérleteket, rettenetes eredményeket elérve. Lee-t legközelebb a Disney élőszereplős Mulan adaptációjában láthatjuk. Korábban dolgozott már együtt a Stargirl showrunnerével, Geoff Johnssal a Blade sorozaton. További munkái az Oz, a Sneaky Pete és a Ten Days in the Valley.

Stargirl karakterének 1999-es debütálása korai írói sikereket hozott Johns számára, aki az 1996-ban elhunyt húga emlékére alkotta meg a figurát.

Brec Bassinger bizonyíthat a kozmikus címszereplőként, olyan további színészek társaságában, mint Joel McHale (Starman), Lou Ferrigno Jr. (Hourman), Brian Stapf (Wildcat), Henry Thomas (Dr. Mid-Nite), valamint Anjelika Washington, Yvette Monreal és Christopher James Baker.

A Stargirl egy másodikos középiskolás, Courtney Whitmore történetét követi nyomon, aki megalapít egy fiatal hősökből álló, nem sok jóval kecsegtető csapatot, hogy felvegyék a harcot a múlt, jelen és jövő gonosztevőivel. A sorozat újraértelmezi Stargirlt és a legelső szuperhőscsapatot, a Justice Society of Americát egy kiszámíthatatlan műsor formájában.

A sorozat valamikor 2019 augusztusában debütál a DC Universe-n.

(forrás: Deadline, DC Universe, Bam Smack Pow)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4714505004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása