Minden, ami DC!

Ma érkezik a The Flash 100. epizódja

2018. december 04. 18:56 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Jelentős mérföldkő mellett száguld el a világ leggyorsabb embere.

A Tom Cavaganagh által rendezett jubileumi rész története szerint Barry és jövőbeli lánya, Nora visszautaznak a sorozat idővonalában, hogy olyan elemeket gyűjtsenek össze, amelyek az ötödik etap fő ellenlábasának, Cicadának legyőzését segítik. Barry azonban bizonytalankodik emiatt, mert nem szeretné, ha a lánya látná leendő édesapja életének néhány mozzanatát. Eközben Sherloque elmondja Irisnek az aggályait Norával kapcsolatban, Caitlin pedig egy fontos segítőeszközre bukkan a Cicada elleni harchoz. Nézzétek meg a szóban forgó epizód kedvcsinálóját is:

Bár egyelőre nem tudni pontosan, hogy Barry és Nora mi mindent talál majd az időutazás során, de úgy tűnik, szembekerülnek a sorozat néhány korábbi speedsterével. Zoom eredeti szinkronhangja, Tony Todd megerősítette, hogy szerepet kapott a történetben, az előzetesben pedig kiszúrhatjuk a karakterhez visszatérő Tom Cavanagh-t Eobard Thawne-ként, valamint Savitart is. Grant Gustin állítása szerint minden korábbi évad főgonoszát láthatjuk majd DeVoe kivételével.

Cavanagh elárulta, hogy igyekeznek minden fontos karakter előtt tisztelegni, akik segítették a 100 epizód létrejöttét. Néhányan konkrét szerepet kapnak a jubileumi fejezetben, de mivel lehetetlen volna mindenkit belezsúfolni egy órába, ezért lesz, aki csak utalás szintjén kerül megemlítésre. A rendező nem akart egy puszta "fotóalbumot" gyártani, amiben csak végigpörgetjük a múltbeli emlékeket, hanem hangsúlyt helyezett a cselekményre is, valamint a két tényező szerves kapcsolatára.

fla508b_0129bc.jpg

A számos utalás és érdekes visszatekintés között azért jut idő a drámára is, például egy nagyon erős apa-lánya momentum erejéig, amikor úgy tűnik majd, hogy elszabadult a pokol Barry és Nora számára. Cavanagh szerint ez lesz az évad talán eddigi legjelentősebb ilyen pillanata. Ha pedig ez nem lenne elég, az időutazás során újraélhetünk egy szívbemarkoló jelenetet is Barry és Iris között.

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a sorozat crossoveres fejezetét leszámítva ez az epizód lesz a félévadzáró, vagyis számíthatunk néhány komolyabb fordulatra a téli szünet előtt.

(forrás: EW, ComicBook, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:hír The Flash

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9614430284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása