Minden, ami DC!

Még több új képen az Elseworlds crossover

2018. november 30. 11:15 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Még több meglepetés.

Alig több, mint egy hét választ el minket az idei Arrowverzum crossovertől, melyhez ismét érkezett egy adag promóciós fotó, melyek még mindig tartalmaznak számunkra újdonságokat!

Az új képek egyikén bemutatkozik Cassandra Jean Amell Mr. Fagy feleségének, Nora Friesnak a szerepében, akit a talán épp Victor Fries fagyasztó fegyverének megkaparintása közben láthatunk.

Hasonlóan nagy meglepetés, hogy egy másik fotón felbukkan Malcolm Merlyn (John Barrowman), Joe Wilson (Liam Hall) és Ricardo Diaz (Kirk Acevedo), akik az újraírt valóságban Central City rendőrségének szolgálatában állnak.

Barrowmant legutóbb az Arrow ötödik évadának végén láthattuk az Arrowverzum terepén, amikor is búcsút intett a Sötét Íjász karakterének. Ugyanakkor nemrég felröppent a hír, hogy a 7. etap során is be fog köszönni, és valószínűleg ez lesz az az alkalom. Liam Hall egy két epizódon át tartó történetszálon szerepelt Slade Wilson fiaként, Kirk Acavedot pedig talán nem kell bemutatnunk a nézőknek, hiszen már lassan másfél évada tör borsot Oliver orra alá.

Az esemény december 9-én veszi majd kezdetét a The Flashben, majd másnap az Arrowban folytatódik, a lezárásnak pedig december 11-én a Supergirl ad majd otthont.

A nagy crossoverezésben azért a Legendákról sem szabad megfeledkeznünk, akik az alábbi képeket látva szintén egy szórakoztatónak ígérkező résszel jelentkeznek december 10-én, melyben Sara (Caity Lotz), Ava (Jes Macallan) és Gideon (Amy Pemberton) hármasa Charlie Angyalainak áll:

A részek hivatalos ismertetőit ITT, még több képet a crossoverből pedig ITT találtok.

(forrás: EW, KSiteTV)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5614405650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása