Minden, ami DC!

Az Aquaman rendezője egy újabb jelenetről árult el részleteket

2018. november 10. 16:50 | DC Magyarország | komment

Összecsapnak a hullámok Arthur feje fölött.

Az Entertainment Weekly jóvoltából egy "új" jelenetfotót vehetünk szemügyre a hamarosan érkező Aquaman filmből. Azért tettük idézőjelbe, hogy új, mert ez a pillanat már ismerős lehet az előzetesekből, de akkor is újdonságnak hat, hiszen most tűélesen tárulnak elénk a legapróbb részletek is.

A film rendezője, James Wan elárulta, hogy egészen pontosan mit is láthatunk a képen: "A jelenet kontextusa, hogy az Atlanti-partot szökőár sújtja, de ez nem egy támadás Atlantiszból, hanem egy figyelmeztetés arra, ami közeleg. Konkrétan ez egy üzenet Orm királytól (Patrick Wilson), aki visszadobja a csatahajóinkat és szemetünket a szárazföldre."

Aki amiatt aggódna, hogy a film marketingkampánya túl sok mindent ellő a premier előtt, Wan mindenkit biztosít afelől, hogy bőven marad felfedeznivaló a moziban is.

"Az előzetesek és fotók nem adnak vissza mindent. Annyi látnivaló van ebben a filmben, hogy ami eddig kikerült, alig súrolja a felszínt. Az a hosszú, egysnittes jelenet az előzetesből, amiért mindenki odáig van, igazából csak a jelenet fele, és nincs benne az egész kontextusa sem. Remélem, a filmben ez még élvezhetőbb lesz azáltal, hogy ott kellő alapozást kap."

Az Aquamant december 21-től játszák az amerikai mozik, hozzánk azonban egy héttel korábban érkezik a szökőár a vásznakra, mi már december 13-tól beülhetünk a filmre.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8714363463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása