Minden, ami DC!

Alan Tudyk lesz Joker hangja a Harley Quinn rajzfilmsorozatban

2018. október 25. 18:31 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Őrülten jó választás a szerepre.

Diedrich Bader, aki Batmant szólaltatja majd meg, egy interjú során elárulta, hogy Alan Tudyk fogja kölcsönözni a Bűn Bohóc Herceg hangját a DC Universe kötelékében készülő, korhatáros Harley Quinn sorozatban! A színész hosszasan méltatta Tudyk tehetségét és humorát, és érdekes ötletnek tartja, hogy a sorozat trágárabb nyelvezettel operál egy olyan műfajban, ami általában a fiatalabb nézőket igyekszik a képernyő elé csalni. Továbbá azt is megtudtuk tőle, hogy Chris Meloni (Az acélember) lesz Jim Gordon. Bader állítása szerint egy tipikus, megszokott stílusú Batmant láthatunk majd a produkcióban, viszont Gordon felügyelő teljesen más megközelítésben részesül, például viccesebb karakter lesz, mint ahogy azt eddig megszokhattuk.

Tudykot leginkább olyan címekből ismerhetjük, mint a Firefly, a Kertvárosba száműzve vagy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, nemrég pedig az is kiderült, hogy ő kelti majd életre a szintén a DC Universe-nél készülő Doom Patrol sorozatban főgonoszát is, Mr. Nobody-t.

A Harley Quinn címszerepét az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco játssza, Lake Bell (Gyagyák a gatyában) felel Méregcsók szinkronjáért, az iZombie-ból ismert Rahul Kohli pedig Madárijesztő orgánumát kölcsönzi.

A stáblistán továbbá ott van Ron Funches (Powerless), JB Smoove (Félig üres), Jason Alexander (Seinfeld), Wanda Sykes (Feketék fehéren), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Natalie Morales (Bojack Horseman), Jim Rash (Mike Tyson Mysteries) és Tony Hale (Az ítélet: család, Az alelnök) is, ám hozzájuk még nem tudunk karaktereket társítani.

(forrás: Discussing Film, ComicBook.com, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8214322243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása