Minden, ami DC!

Két újabb névvel bővült a Pennyworth sorozat szereplőgárdája

2018. október 18. 16:43 | DC Magyarország | komment

Katonákat toboroztak.

Ryan Fletcher és Hainsley Lloyd Bennett csatlakozott az Epix készülő Pennyworth sorozatához. A két színész állandó szereplőként lesz jelen a tíz egyórás epizódot számláló évadban.

A történet ugyebár a Wayne család közismert inasának fiatalkori éveit meséli el. Az egykori brit titkosügynök, Alfred (Jack Bannon) biztonsági céget indít, és összefog a fiatal milliárdossal, Thomas Wayne-nel (Ben Aldridge), aki természetesen még nem Bruce édesapja, hiszen a cselekmény a hatvanas években játszódik, Londonban.

Fletcher és Bennett Alfred két régi barátját, Dave Boyt és Bazza-t kelti életre, akik együtt szolgáltak a seregben a címszereplőnkkel. Dave Boy egy szikár ír férfi, aki szépen lassan halálra issza magát, mióta kilépett a seregből. Közeli kapcsolatot ápol Alfreddel és Bazzával, de ő a trió legkiszámíthatatlanabb tagja. Bazza egy flancos barbadosi playboy, aki jártas a logisztikában, és Alfred csapatának értékes tagja.

Fletcher neve többek között az Outlander – Az idegenből lehet ismerős. Bennett olyan sorozatokban tűnt fel eddig, mint a Baleseti sebészet vagy az Eastenders.

Bruno Heller (Gotham) és Danny Cannon executive producerként bábáskodik a projekt felett, ugyanakkor Cannon rendezi a pilot epizódot, épp mint a Gotham esetében, amin szintén együtt dolgozott Hellerrel.

A forgatás október 22-én veszi kezdetét a Warner Bros londoni stúdiójában.

(forrás: ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6714309041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása