Minden, ami DC!

Kaley Cuoco lesz a Harley Quinn animációs sorozat főszereplője

2018. október 04. 07:44 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A DC Universe-nél folytatja az agymenést.

Az Agymenők szőke szépsége szólaltatja meg a címszereplőt, valamint executive produceri teendőket is vállal a streaming szolgáltató felnőtteknek készülő Harley Quinn rajzfilmsorozatában. A bejelentésre a New York-i Comic Conon, a Titans premierjén került sor.

A színésznő az Entertainment Weekly-nek nyilatkozott a bejelentés után: "Harley Quinn annyira penge. Ez egyértelműen felnőtt komédia lesz, egy világhírű főszereplővel. Élmény őt szinkronizálni."

Cuoco elárulta, hogy a cselekmény kezdetén Harley szakít Jokerrel, miután átejtette őt, és a maga útját kezdi járni. Az első évad folyamán láthatjuk majd, ahogy próbál "a világ legmenőbb szupergonoszává" válni, és olyan karakterekkel találja szembe magát, mint Doctor Psycho, Batman, Lex Luthor, Wonder Woman és természetesen Méregcsók.

"Nem akar többé Joker barátnője lenni. Ő szeretne lenni a falkavezér, ami nagyon aktuális gondolat ebben a korban, amiben élünk," tette hozzá a színésznő.

Egy rövid előzetest is levetítettek az eseményen, amit itt meg is nézhettek MAGYAR FELIRATTAL. A videó ízelítőt nyújt a sorozat humorából és stílusából. Harley és Méregcsók áttörik a negyedik falat, és beszólnak az FX befuccsolt Deadpool rajzfilmsorozatának és a DC filmek komor, sötét atmoszférájának is.

A szinkronhangok listáján helyet kapott még Lake Bell (Gyagyák a gatyában) Méregcsók szerepében, Alan Tudyk (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet), Ron Funches (Powerless), JB Smoove (Félig üres), Jason Alexander (Seinfeld), Wanda Sykes (Feketék fehéren), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Natalie Morales (Bojack Horseman), Jim Rash (Mike Tyson Mysteries), Diedrich Bader (Az alelnök), Tony Hale (Az alelnök) és Chris Meloni (Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály).

A sorozat jelenleg is készülőben van, a premier pedig valamikor jövőre esedékes.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1714280681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása