Minden, ami DC!

A Constantine szereplője lesz Lobo a Krypton 2. évadában

2018. október 03. 21:15 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Itt talán lesz alkalma kibontakozni.

Emmett J. Scanlan bújik a főgonosz Lobo bőrébe a SYFY Superman előzménysorozatának második etapjában. A kegyetlen fejvadász visszatérő karakter lesz a történetben.

Lobo a képregényekben egy zseniális elmével és szupererővel rendelkező, lényegében elpusztíthatatlan harcos. Egyetlen dolog szent számára, és az az adott szava. Bár soha nem szegne meg egy egyességet, néha azért mégis kivételt tesz.

Scanlan komoly életművel rendelkezik sorozatok és filmek terén, szerepelt például a Lore-ban, a Hajszában és A galaxis őrzőiben. A DC rajongók Jim Corrigan nyomozóként is láthatták őt két Constantine epizódban. Sajnos a sorozatot elkaszálták, mielőtt a karaktere átalakult volna a Spectre néven ismert antihőssé.

corriganconstantine_5bb3cd5a40a6b0_70747131.jpg

A Warner Bros. egy mozifilmes adaptációban is bemutatná Lobót, aminek a rendezői székében Michael Bay foglalhat majd helyet. A projekt már több, mint 15 éve fejlesztés alatt áll, ez idő alatt pedig olyan színészek és rendezők kerültek már szóba, mint Will Smith, Dwayne Johnson, Guy Ritchie és Brad Peyton.

Egyelőre nem tudni, hogy a Krypton második évada mikor kerül a képernyőkre.

(Forrás: THR, DC Comics)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5914279995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása