Minden, ami DC!

Brent Spinder mégsem szerepel a Supergirl 4. évadában

2018. augusztus 21. 21:03 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Idő előtt le kellett váltani az alelnököt.

A Tronból és a Babylon 5-ből ismert Bruce Boxleitner a második sci-fi ikon a hónapban, akit Baker alelnök szerepére castingolnak. A színész a Star Trek veterán Brent Spinertől veszi át a stafétát, aki családi okok miatt ki kellett szálljon a produkcióból.

Ahogy azt korábban felfedték, a karakter egy "ügyes, politikus beállítottságú" férfi, aki bebizonyítja, hogy képes "nem mindennapi vezetővé válni, aki a sarkára áll, ha az országnak szüksége van rá."

A Supergirl negyedik évadára máris számos változást történt. Egyrészt Jeremy Jordan és Chris Wood nem térnek vissza állandó szereplőként, másrészt jópár új jövevénnyel bővül a színészgárda. Az új évadban bemutatkozik Rhona Mitra a DC gonosztevő, Mercy Graves szereplében; Nicole Maines állandóként alakítja a tévé történetének első transzgender szuperhősét, Nia Nalt (aka Dreamer); Sam Witwer egy idegenellenes csoport vezetőjét, Agent Liberty-t kelti életre; April Parker Jones Coloney Haley szerepében lesz látható; Daniel Ajala pedig Manchest Blackként bizonyíthat. Rajtuk kívül Jesse Rath (aka Brainy) állandó szereplővé lépett elő a folytatásra.

Az executive producerek szerint a negyedik etap cselekményének jelentős része a Red Son című képregényből merít majd inspirációt. A szóban forgó kötet azt a kérdést járja körbe, hogy mi lett volna, ha Superman nem Amerikában ér földet az űrhajójával, hanem Oroszországban. Ezzel talán több értelmet nyert a harmadik évad végén felbukkanó, rejtélyes második Kara.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8314194003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása