Minden, ami DC!

TEEN CHOICE 2018: Így szerepeltek a DC jelöltek

2018. augusztus 13. 17:23 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Most a sorozatainknak kedveztek a hullámok.

Nem a legrangosabb díjátadók sorát erősíti a Teen Choice Awards, de kétség kívül ezen az eseményen részesítik elismerésben a legtöbb képregényadaptációt. Ez természetesen az idei évben sem volt másképp, több kategóriában is a Marvel és a DC jelöltjei vihették haza a nyertesnek járó szörfdeszkát.

Kezdésként vegyük sorra a filmeket. Túl sok jelölttel nem büszkélkedhettünk a mozis szekciót illetően, ugyanis a Wonder Woman a tavalyi Teen Choice-on vett részt (és tarolta le a kategóriáit), így idén a minden téren megosztóra sikeredett Az igazság ligája képviselte a DC-t. Négy jelöléssel futott neki a gálának a Liga: legjobb akciófilm, legjobb akciófilmes színész (Henry Cavill) és legjobb akciófilmes színésznő (Amy Adams és Gal Gadot). Végül egyiket sem sikerült deszkára váltani, ugyanis a Bosszúállók: Végtelen háború mindegyik kategóriában a siker útjába állt, hozzá kell tennünk, hogy megérdemelten.

Térjünk át a sorozatokra. A sci-fi/fantasy kategóriákban kapott helyet az iZombie, mely a vetélytársai közül minden bizonnyal a legkevésbé ismert műsor. Egy-egy jelölést tudhatott magáénak a legjobb sorozat kategóriában, valamint a legjobb színésznők között Rose McIver szállt versenybe, végül azonban szörfdeszka nélkül maradtak a rajongók tengerében.

Az akciósorozatoknál viszont végre már nekünk is jutott némi sikerélmény. Habár a nézők rendkívül kritikusan állnak hozzá a CW-féle DC műsorokhoz, ezen a díjátadón évről évre elismerésekkel térhetnek haza. Idén mindegyik akciósorozatos kategóriában legalább 4 jelöltet adott a DC, a színésznők között pedig mindössze A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert Chloe Bennett állt annak útjába, hogy az összes jelölt a DC berkeiből érkezzen. Végül mindhárom kategóriában DC-s nyertest avattak: a legjobb sorozat a The Flash lett, míg a címszereplőt játszó Grant Gustin a legjobb színésznek járó díjjal száguldhatott le a színpadról. A nők között nem sikerült Chloe Bennettnek a bravúr, ugyanis a földöntúli szépségű Melissa Benoist vihette haza a szörfdeszkát Supergirl megformálásáért.

Ezeken kívül volt DC érdekeltség még a legjobb tévés gonosztevő (Cameron Monaghan — Gotham, Odette Annable — Supergirl), a legjobb feltörekvő sorozat (Black Lightning), legjobb feltörekvő tévés színész (Nafessa Williams), a legjobb tévés páros (Grant Gustin és Candice Patton — Flash - A Villám, Stephen Amell és Emily Bett Rickards — A zöld íjász), valamint a legjobb jelenettolvaj (Katie McGrath — Supergirl) kategóriában, de ezek egyikéből sem sikerült nyertesen kikerülnünk.

Vegyük tehát sorra a nyertes kategóriákat:

Legjobb akciósorozat

A zöld íjász
Gotham
Halálos fegyver
A S.H.I.E.L.D. ügynökei
Supergirl
*NYERTES: Flash – A Villám

Legjobb színész akciósorozatban

Chris Wood — Supergirl
Damon Wayans — Halálos fegyver
David Mazouz — Gotham
*NYERTES: Grant Gustin — Flash – A Villám
Lucas Till — MacGyver
Stephen Amell — A zöld íjász

Legjobb színésznő akciósorozatban

Caity Lotz — A holnap legendái
Candice Patton — Flash – A Villám
Chloe Bennet — A S.H.I.E.L.D. ügynökei
Danielle Panabaker — Flash – A Villám
Emily Bett Rickards — A zöld íjász
*NYERTES: Melissa Benoist — Supergirl

(Forrás: EW, USA TODAY, ET, Wonderwall.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6114178635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása