Minden, ami DC!

Új részletekre derült fény a Batwoman sorozat kapcsán

2018. augusztus 07. 14:11 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A szuperhősnő érkezése nem jelenti azt, hogy Batman is bemutatkozik.

A Deadline számolt be róla a múlt hónapban, hogy a CW a leszbikus Batwoman önálló sorozatán dolgozik a Vámpírnaplók producerével, Caroline Dires-szal. A projektet az Arrowverzum sorozatok atyja, Greg Berlanti felügyeli.

"Greg az előkészületek korai szakaszában jár," mondta a csatorna elnöke, Mark Pedowitcz a TCA konferencián. Batwomant eredetileg a decemberi crossover esemény - melyből idén a Legendák kimaradnak - fontos részeként leplezték le, mielőtt a CW bejelentette a sorozatot.

"Egy fél évadra vonatkozó pilotot fogunk készíteni, de hogy végül zöld lámpát kap-e a sorozat, még nem tudom megmondani," adott pillanatnyi helyzetjelentést Pedowitz. A CW jelenleg 5 DC műsort sugároz, és ősztől bevezetik, hogy nem csak hétköznaponként, hanem már vasárnap is új sorozatrészeket adnak (ezen a napon folytatódik például a Supergirl is). Pedowitz abban reménykedik, hogy ez nyithat majd utat a hatodiknak, valamint hozzátette, jelenleg nincs tervben, hogy a már meglévők bármelyikét is elkaszálják.

Batwoman csatlakozása az Arrowverzumhoz azonban nem jelenti azt, hogy az a bizonyos köpenyes igazságosztó is bemutatkozik: "Batwoman Gothamben él," ahol a potenciális sorozat is játszódik, "de momentán nem tervezzük behozni Batmant," mondta Pedowitz az újságíróknak. Ugyanakkor leszögezte, hogy Batman létezik a világukban, amire már Oliver Queen is tett utalást.

A Batwoman lehet az első olyan szuperhősös sorozat, amelynek a saját neméhez vonzódó nő vagy férfi a főszereplője (annak ellenére, hogy az Arrowerzum egyébként sem volt LGBT karakterek híján). A casting a múlt hónapban kezdődött, és feltehetően egy leszbikus színésznőt szerződtetnek a szerepre, aki a crossover eseményben, majd az önálló széria pilot epizódjában is eljátssza a karaktert.

A sorozatban Kate Kane-t követhetjük nyomon, aki az igazság és az egyenes beszéd megszállottja. A magasan képzett, nyíltan leszbikus utcai harcos Batwomanként rója Gotham utcáit, hogy megtisztítsa az elbukott várost a bűnözéstől. De még korántsem nevezhetjük őt hősnek. Egy városban, aminek szüksége van a megmentésre, Kate előbb a saját démonjaival kell, szembenézzen, mielőtt válaszol Gotham hívó szavára, és a remény jelképévé válik.

(Forrás: Deadline, ComicBook.com, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr214167051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása