Minden, ami DC!

Sydelle Noel visszatér az Arrow 7. évadában

2018. augusztus 06. 17:47 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Újra láthatjuk Samanda Watsont, de még nem tudni, pontosan mikor.

Sydelle Noel a legutóbbi évadban csatlakozott a színészgárdához Samanda Watson FBI ügynök visszatérő szerepében, aki sokszor került konfliktusba Oliver Queennel (Stephen Amell), mert minden áron végezni akarta a munkáját.

A TCA nevezetű tévés konferencián megkérdezték őt a jövőbeli részvételéről a sorozatban, amelyre egy széles mosoly kíséretében ennyit válaszolt: "Nem tudom, hogy szabad-e beszélnem róla! De annyit mondhatok, hogy holnap Vancouverbe utazom."  A CW sorozatok nagy részét, beleértve az Arrow-ot is Vancouverben forgatják, ezért beszédes lehet Noel úticélja.

 A CW egyik szóvivője később megerősítette, hogy a színésznő visszatér a fedélzetre, azt azonban nem árulta el, hogy melyik epizódban várható a feltűnése, valamint az évad cselekményének részletei sem publikusak egyelőre. A sorozat rajongói tehát elkezdhetik gyártani az elméleteket, mit jelenthet ez Oliver Queen letöltendő börtönbüntetésére nézve.

Az Arrow október 15-én, hétfőn jelentkezik új epizódokkal az államokban.

(Forrás: Consequence of Sound)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5414164467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása