Minden, ami DC!

Star Trek ikonnal erősít a Supergirl 4. évada

2018. augusztus 02. 14:22 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Marsdin elnökasszonnyak új segítője lesz.

Brent Spiner, akit leginkább a Star Trek: Az új nemzedék című sorozatból ismerhetünk, visszatérő szereplőként csatlakozott a CW drámájához, mint Baker alelnök. A karakter egy "ügyes, politikus beállítottságú" férfi, aki bebizonyítja, hogy képes "nem mindennapi vezetővé válni, aki a sarkára áll, ha az országnak szüksége van rá."

Spiner egy hosszú listányi korábban bejelentett névhez csatlakozik: Nicole Maines állandó szereplőként alakítja a tévé történetének első transzgender szuperhősét, Nia Nalt (aka Dreamer); Sam Witwer egy idegenellenes csoport vezetőjét, Agent Liberty-t kelti életre; April Parker Jones Coloney Haley szerepében lesz látható, aki mindig az ország érdekei szerint cselekszik; Rhona Mitra visszatérőként játssza Mercy Gravest, Lex Luthor egykori testőrét; Daniel Ajala pedig Manchest Blackként bizonyíthat, egy olyan fickó szerepében, aki kést visz egy pisztolypárbajra... és győztesen kerül ki.

Rajtuk kívül Jesse Rath (Brainy) is állandó szereplővé lépett elő, ezzel betöltve a sorozatból távozó Chris Wood (Mon-El) és Jeremy Jordan (Winn) által hagyott űrt.

A Supergirl október 14-től jelentkezik új részekkel a tengerentúlon.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7214156625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása