Minden, ami DC!

A 'Deadpool 2' sztárjával erősíthet a Joker eredetfilm

2018. július 20. 08:49 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Marvel után a DC univerzumban is szerencsét próbálhat.

A Deadpool 2-ből és az Atlanta című sikersorozatból ismert Zazie Beetz tárgyalásokat folytat a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Joker eredetsztori egyik szerepéről. A film a Warner Bros. kötelékében készül, a rendezői székben pedig a Másnaposok direktora, Todd Phillips foglal helyet.

A szerényebb költségvetéssel operáló filmben Phoenix kelti életre a DC ikonikus gonosztevőjét. A projektet leginkább úgy írják le, mint egy bűnügyi thrillernél jelentősen sötétebb karakterrajz, melynek hangulatát a Taxisofőr és A komédia királya jellemzi.

Phillips és Scott Silver forgatókönyvének részleteit egyelőre homály fedi, de ha a feleknek sikerül egyességre jutniuk, Beetz egy egyedülálló anyukát alakít majd, aki felkelti egy férfi érdeklődését, akiből később a Bűn Bohóc Hercege válik.

A forgatás szeptemberben veszi kezdetét New Yorkban, és éppen tegnap jelentették be, hogy az amerikai bemutatót 2019. október 4-re tűzték ki.

A Warner szombat esti filmes Comic-Con paneljén talán a Joker is szóba kerül majd, ahol reményeink szerint még több szereplőről és akár a cselekménnyel kapcsolatos első hivatalos információkról is lerántják a leplet.

Ha nem szeretnétek lemaradni a San Diego Comic-Con DC-s fejleményeiről, kövessétek a folyamatosan frissülő live blogunkat, ahol mindent megtaláltok egy helyen!

(Forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8014124359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása