Minden, ami DC!

[SDCC 2018] Stargirl sorozat érkezik a DC Universe kínálatára

2018. július 19. 23:43 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Megvan a streaming szolgáltató hetedik saját gyártású projektje.

stargirl-dc-universe_5b50fd5160b811_09494979.jpg

Geoff Johns sokadjára is Greg Berlantival és Sarah Schecterrel karöltve hoz tető alá egy DC sorozatot. Mindhárman executive produceri teendőket vállaltak, ami mellett Johns még írója is lesz a sorozatnak.

A Comic-Con Spotlight paneljén került sor a bejelentésre, miszerint a Stargirl lesz a digitális szolgáltatás kötelékében készülő hetedik sorozat, ezek közül pedig az ötödik, ami élőszereplős. Egy 13 részes első évadot rendeltek be, ami valamikor 2019-ben válik majd elérhetővé a DC Universe előfizetők számára. A Stargirl a Warner Bros TV, Johns cége, a Mad Ghost Productions és a Berlanti Productions produceri felügyelete alatt készül.

Johns számára sokat jelent ez az adaptáció, ugyanis 1999-ben ő maga alkotta meg a karaktert, az akkoriban elhunyt kishúga emlékére.

A Stargirl egy másodikos középiskolás, Courtney Whitmore történetét követi nyomon, aki megalapít egy fiatal hősökből álló, nem sok jóval kecsegtető csapatot, hogy felvegyék a harcot a múlt, jelen és jövő gonosztevőivel. A sorozat újraértelmezi Stargirlt és a legelső szuperhőscsapatot, a Justice Society of Americát egy szórakoztató, érdekfeszítő és kiszámíthatatlan műsor formájában, mely hangulatát tekintve a Pókember - Hazatérés és a Buffy, a vámpírok réme keresztezése a képregényekkel.

Johns elmondása szerint korhatárt illetően a PG-13-at fogják megcélozni.

Ahogy azt fentebb említettük, a Stargirl a platform Swamp Thing, Doom Patrol, Metropolis és Titans által alkotott élőszereplős mezőnyéhez csatlakozik, míg az animációs sorozatok táborát továbbra is a Harley Quinn és a Young Justice: Outsiders erősíti.

A Titans előzetese és a Stargirl bejelentése mellett netvilágot láttak az első részletek is a DC Universe előfizetési lehetőségeivel kapcsolatban. Az augusztusra tervezett induláskor a szolgáltatás éves díja 75 dollár lesz, havi bontásban pedig 8 dollárba fog kerülni, tehát 20%-ot lehet spórolni, ha valaki egy évre fizet elő ahelyett, hogy minden hónapban újra és újra megtenné. A streaming szolgáltató külön kedvez azoknak, akik elővételben választják az éves előfizetést, ugyanis három extra hónapot is kapnak az egy év lejárta után. Ez persze ránk még nem vonatkozik, mivel a DC Universe egyelőre csak Amerikában lesz elérhető.

Ha nem szeretnétek lemaradni a San Diego Comic-Con DC-s fejleményeiről, kövessétek a folyamatosan frissülő live blogunkat, ahol mindent megtaláltok egy helyen!

(Forrás: Deadline, THR, DC Comics)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5914124017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása