Minden, ami DC!

'Shazam!': Billy Batsonról is megérkezett az első hivatalos kép

2018. július 18. 08:21 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ezúttal a gyerekhősé a főszerep.

shzm-04238r14.jpg

Az utóbbi napokban többször is láthattuk már egy felnőtt szuperhős testében, most pedig 14 éves gyerekként is szemügyre vehetjük Billy Batsont, akit a Disney Channel sztárja, Asher Angel (a kép bal oldalán) alakít, mellette pedig a szuperhősrajongó barátja, Freddy Freeman (az AZ-ból ismert Jack Dylan Grazer játékában), aki - ha minden igaz - egy Supermanről lepattant golyót tart a kezében.

A Shazam! egy árva fiú történetét meséli el, akit egy rejtélyes, ősi varázsló (Djimon Hounsou) mágikus képességekkel ruház fel. Hogy felnőtt szuperhőssé változzon, mindössze egy varázsszót kell kimondania.

"Egy meg nem értett és csintalan gyermek. 5 éves kora óta árvaként él, és nem bízik meg senkiben," mondja Angel az első nagyvásznas szerepéről.

A film kezdetén Billy új árvaházba költözik, ahol összebarátkozik Freddy-vel, aki széleskörűen ismeri a képregényeket és a szuperhősöket. Freddy személyesíthet meg a filmben minket, rajongókat, hiszen geeksége már a fent látható fotón is észrevehető: Aquamanes póló van rajta, a polcait képregények, akciófigurák és más szuperhősös ereklyék foglalják el, a háttérben pedig a DC Moziverzum korábbi filmjeinek történéseire is felfedezhetünk utalásokat. Ebből talán arra is következtethetünk, hogy a film Easter Eggjeinek javát neki köszönhetjük majd. "Freddy-ből előbújik a rajongó, ha Batman, Superman vagy az Igazság Ligája vetődik fel, ezért ő lesz Billy mentora és mestere, ha szuperhősködésre kerül sor," jegyzi meg Grazer.

Asher már az áhított szerep meghallgatásainak kezdetén elkezdte próbálgatni a közismert varázsszó előadásmódját, amit azóta számtalanszor kellett már kimondania, de esküszik, hogy még mindig nem unta meg.

"Te jó ég, én magam sem tudom, hány alkalommal gyakoroltam a varázsszót," teszi hozzá Angel. "A családom és a barátaim is kérdezgetik, hogy nem unom-e még azt hajtogatni, hogy 'Shazam!' Nem fogom megunni. Soha."

Erre a kérdésre még visszatérünk úgy 5 év múlva.

Ha nem szeretnétek lemaradni a San Diego Comic-Con DC-s fejleményeiről, kövessétek a folyamatosan frissülő live blogunkat, ahol mindent megtaláltok egy helyen!

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3914119905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása