Minden, ami DC!

'Shazam!': Zachary Levi teljes jelmezben lazul az első hivatalos képen

2018. július 11. 17:59 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A szuperhősök is szeretik az üdítőt.

Készen álltok egy hivatalos képre Zachary Leviről és Jack Dylanről a "Shazam!" film kapcsán?

Korábban kiszivárgott néhány paparazzi fotó a torontói forgatásról, most azonban itt az első igazi promókép a jövőre érkező szuperhős mókából:

s_217365213893798210903211.jpg

A képen a 14 éves árva Billy Batsont láthatjuk, aki különféle képességekkel felruházott, felnőtt szuperhőssé tud válni (Zachary Levi, a "Chuck" című sorozat sztárja), egy varázsszó kimondásával. Billy-t épp üdítőzés közben láthatjuk szintén árva barátjával, Freddy Feemannel (Jack Dylan Grazer, aki Eddie-t játszotta az "AZ"-ban).

A szuperhős mozis kosztümjének tervezésénél David Sandberg ("Amikor kialszik a fény") rendező a karakter korábbi képregényes és animációs felbukkanásaiból merített inspirációt.

"Meg akartam tartani a rövid köpenyt, ragaszkodva az eredeti kinézethez, mivel ez az, ami megkülönbözteti őt Supermantől vagy Batmantől. Egy aranykori szuperhős látszatát kelti, én pedig pont ezt a hangulatot céloztam be," mondta a direktor. A jelmezen emellett megtalálható egy csuklya is (mondjuk ezen a képen épp nem látjuk, mivel szemből áll a hős), ami a karakter New 52-beli külsejét idézi, az ikonikus fénylő villám a mellkason, valamint az arany karperecek Shazam animációs filmekből ismert ruhájáról.

Levi izmos testalkatát nagy rajongói kíváncsiság övezte az interneten. A színész komolyan vette az edzést a karakter megformálása érdekében, de csakúgy, mint a korábbi szuperhőst alakító színészek esetében, a ruha ezúttal is nyújt némi segítséget a tökéletes megjelenésben. "Nem tudom, hogy tényleg őrületesen nagy-e a jelmez. Nézzétek meg a többieket, mondjuk Batmant," jegyezte meg Sandberg.

Itt látható Levi jelmez nélkül, szemléltetve a kemény munka gyümölcsét:

A filmben Billy (akinek gyermeki alakját a Disney Channel sztárja, Asher Angel kelti életre) egy új nevelőotthonba kerül, ahol összebarátkozik a képregényrajongó Freddy-vel. Egy nap, Billy-t megállítja a metrón egy titokzatos mágus (Djimon Hounsou), aki régóta keresi a méltó utódot, akire ráruházhatja a hatalmát. Felfedi, hogy a fiatal srácot kiválasztották, hogy különböző képességeket birtkoljon, amihez csupán ki kell ejtenie a "SHAZAM!" varázsszót.

Sandberg rendezését 2019. április 5-től játsszák az amerikai mozik, és a DC univerzum filmjeinek egy nem hivatalos második fázisát képviseli majd, az idén decemberben érkező Aquaman szólókalanddal együtt.

Bár egyelőre nincs előzetesünk a "Shazam!" kapcsán, ez megváltozhat jövő hétvégén a San Diego Comic-Con keretein belül.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9814107223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása