Minden, ami DC!

Ekkor indulnak a DC sorozatok következő évadai

2018. június 22. 17:36 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Flash, Supergirl és a többi kedvencünk is visszatér idén októberben.

A CW csütörtökön bejelentette, hogy az őszi szezon október 9-én, kedden veszi kezdetét a Flash és Black Lightning visszatérésével. Továbbá felfedtek egy jelentős változtatást az őszi ütemtervben: az "Arrow", amely október 15-én már a hetedik évadját indítja útnak, átveszi az esti 8 órás idősávot a Legendáktól, akik így az október 22-i visszatérésüktől kezdve este 9 órától jelentkeznek új részekkel. Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, a "Supergirl" új epizódjai (melyeket a Red Son képegény története fog inspirálni, amelyben Superman kisbabaként Kansas helyett a Szovjetúnióban ér földet) ezentúl vasárnap esténként lesznek láthatók, kezdve október 14-től.

A "Gotham" és az "iZombie" utolsó évadaira még várnunk kell legalább 2019-ig, ugyanis mindkét sorozat midseason berendelést kapott, míg a Netflix által frissen megmentett "Lucifer" új évada kapcsán sem tudunk annál többet, minthogy 10 részt kóstál, és hogy a forgatás valamikor augusztusban veheti kezdetét.

KEDD, OKTÓBER 9
8:00-9:00pm THE FLASH (évadpremier)
9:00-10:00pm BLACK LIGHTNING (évadpremier)

VASÁRNAP, OKTÓBER 14
8:00-9:00pm SUPERGIRL (évadpremier)

HÉTFŐ, OKTÓBER 15
8:00-9:00pm ARROW (évadpremier)

HÉTFŐ, OKTÓBER 22
8:00-9:00pm ARROW (új rész)
9:00-10:00pm DC'S LEGENDS OF TOMORROW (évadpremier)

(Forrás: EW, ComicBook.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6414062531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása