Minden, ami DC!

Folytatódnak Supergirl szinkronos kalandjai

2018. június 11. 09:33 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Már nagyon hiányoltuk Gáspár Kata hangját a főszerepben.

Június 12-én, vagyis holnap érkezik a "Supergirl" második évadának tizenharmadik epizódja a Sony Max-ra. A szuperhősös drámasorozat második etapjának részeit tavaly nyáron kettesével kezdte sugározni a VIASAT3, pár hét után azonban lekerült a műsorról és csak most, közel egy év után folytatódik a testvércsatornáján.

A Sony Max április 27-től kezdve hétköznap esténként ismételte a kriptoni leányzó történetét az első évadtól, és ma következik az az epizód, ami utoljára került adásba tavaly, vagyis a második szezon tizenkettedik része.

A Puliwood interjúja a Supergirlt megszólaltató Gáspár Katával

Az új epizódok változatlan időpontban, vagyis minden hétköznap 21 órától kezdődnek, június 26-án pedig elindul a sorozat legfrissebb, Amerikában jövő hétfőn véget érő harmadik évada, ami ugyanebben a műsoridőben robog tovább a csatornán.

Szinkronhangokat érintő változásokról egyelőre nincs hír.

(Forrás: MűsorVízió, VIASAT3)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4514036520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása