Minden, ami DC!

HBO 'Watchmen': Hat színész írt alá a pilot epizódhoz

2018. május 23. 22:41 | DC Magyarország | komment

Ismerős arcokból már biztosan nem lesz hiány.

Regina King, Don Johnson és Tim Blake Nelson

A Variety értesülései szerint féltucatnyian csatlakoztak Damon Lindelof "Watchmen" című sorozatának pilotjához, és mind kulcsfontosságú szerepet töltenek be a cselekményben.

Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens és Andrew Howard szerződött le a pilothoz, közülük King fog főszerepben feltűnni. Hogy pontosan kiket keltenek majd életre a sorozatban, egyelőre nem tudni.

Lindelof Watchmen interpretációja egy alternatív történelemben játszódik, ahol a "szuperhősöket" kívülállóként kezelik. A sorozat felkarolja az úttörőnek számító képregény nosztalgiáját, de ugyanakkor igyekszik a saját útját járni.

A történet ugyanabban a világban játszódik, csak új karakterekkel és a jelen korba helyezve a cselekményt.

Az írói feladatokat Lindelof ("A hátrahagyottak", "Lost - Eltűntek") végzi el, aki emellett executive producerként is dolgozik a projekten Nicole Kassell és Tom Spezialy oldalán. Kassell ("Westworld", "A hátrahagyottak") egyébként a pilot epizód rendezését is elvállata. A drámasorozat az HBO égisze alatt valósul meg Lindelof cége, a White Rabbit és a Warner Bos TV. közreműködésében.

Kinget többek között az ABC "Bűnök és előítéletek" című sorozatában láthattuk, amiért két Emmy-díjat is bezsebelt, illetve "A hátrahagyottak" kapcsán dolgozott már együtt Lindeloffal.

Johson munkássága olyan címeket tartalmaz, mint a "Nash Bridges", a "Django elszabadul", a "Machete" vagy a klasszikus "Miami Vice" sorozat.

Nelsont eddig olyan filmekben láthattuk, mint a "Lincoln", az új "A fantasztikus négyes" vagy a "Különvélemény" című Spielberg-mozi.

Louis Gossett Jr, Adelaide Clemens és Andrew Howard

Gossett filmográfiájából említést érdemel az 1982-es "Garni-zóna", amiért mellékszereplői Oscar-díjat is kapott.

Clemenst eddig olyan alkotásokban láthattuk, mint a 2013-as "A nagy Gatsby", "Az utolsó angol úriember" című HBO minisorozat vagy a "Rectify".

Howard pedig többek között az "Elrabolva 3", a "Csúcshatás" vagy a "Transformers: A bukottak bosszúja" című filmekből lehet ismerős, de a "Boardwalk Empire - Gengszterkorzó" sorozatban is szerepelt.

A szereplőgárda tehát nagy sebességgel gyarapodik, mi pedig egyre jobban várjuk ezt az utazást a kirekesztett álarcos hősök világába.

(Forrás: Variety, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr213996500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása