Minden, ami DC!

BRÉKING: Élőszereplős Doom Patrol sorozat van készülőben

2018. május 14. 22:57 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A különc szuperhőscsapat megrohamozza a DC streaming szolgáltatását.

A DC Universe névre keresztelt digitális platform berendelt egy 13 epizódból álló évadot a "Doom Patrol" élőszereplős drámasorozatból. A munkálatok még ebben az évben kezdetét veszik, a képernyők (és egyéb kijelzők) elé pedig 2019-ben lesz érdemes leülni.

A produceri teendők Greg Berlantira hárulnak, aki nemrég rekordot állított fel azzal, hogy jelenleg 13 műsoron levő tévésorozat felett bábáskodik, beleértve az Arrowverzum címeit is.

A hivatalos leírás szerint "A Doom Patrol a DC legkedveltebb kirekesztett szuperhőscsapatának újraértelmezése. A csapat tagjai: Robotman, Negative Man, Elasti-Girl és Crazy Jane, vezetőjük pedig az őrült tudós, Dr. Niles Caulder (The Chief). Mindegyik tag borzalmas balesetet szenvedett, amitől a szuperképességek mellett komoly sebekre is szert tettek. A traumatizált hősök új életcélt kapnak The Chiefnek köszönhetően, aki csapatot formálva belőlük a legkülönösebb jelenségek felderítésével bízza meg őket, ugyanakkor meg kell menteniük Földet ezektől a felfedezésektől. A félig segélycsoportként, félig szuperhőscsapatként funkcionáló Doom Patrol egy maroknyi szupererős szörnyszülöttből áll, akik egy olyan világért harcolnak, ami semmit nem akar tőlük. A Titans sorozat eseményei után a szokatlan csapatot egy váratlan helyen találjuk, ugyanis nem más hívja őket akcióba, mint Cyborg, aki egy csábító, ugyanakkor veszélyes küldetéssel bízza meg őket, és egy valami biztos: az életük soha többé nem lesz ugyanolyan."

Miután tehát a karakterek bemutatkoznak az élőszereplős "Titans" sorozat ötödik részétől kezdődően (ami a beszédes "Doom Patrol" címet kapta), lehetőséget kapnak egy önálló szériában is bizonyítani a streaming szolgáltató berkeiben. Külön kiemelendő a hivatalos leírásból Cyborg említése, amiből arra következtethetünk, hogy személyében egy igazi nagyágyúval is előrukkol majd a sorozat.

A sorozat írója Jeremy Carver lesz. Carvel, Geoff Johns, Greg Berlanti és Sarah Schechter a Berlanti Productions képviseletében végzik el az executive produceri teendőket. Johns a DC Entertainment elnöke és kreatív igazgatója. A műsor a Berlanti Productions és a Warner Bros. Television közreműködésében valósul meg.

A sorozat a platform többi címéhez hasonlóan hivatalos logót is kapott:

doom-patrol.jpg

(Forrás: EW, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr513944512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása