Minden, ami DC!

'Swamp Thing': Előszereplős sorozat készül James Wan nevével fémjelezve

2018. május 02. 22:56 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egyre érdekesebb a DC saját streaming szolgáltatásának felhozatala.

Az egyik legnépszerűbb képregénysorozat karakterei kelhetnek életre a tévéképernyőkön, hála a DC Entertainment saját finanszírozású digitális platformjának, ami DC Universe néven fog működni.

Több hónapnyi üzleti bonyodalom után a DC Universe végül fejlesztés alá helyezte a "Swamp Thing" sorozatot. A Len Wein és Berine Wrightson képregénye alapján készülő dráma forgatókönyv berendelést kapott, azonban ha a szkript minőségét megfelelőnek találják, azonnal zöld utat adnak egy teljes évadnak.

Mark Verheiden ("Ash vs Evil Dead") és Gary Dauberman ("Az") írják a forgatókönyvet, de emellett showrunneri és executive produceri szerepet is betöltenek a projektben, amely James Wan produkciós cége, az Atomic Monster és a Warner Bros. Television közreműködésében valósulhat meg.

A történet szerint a CDC kutató Abby Arcane visszatér gyerekkori otthonába, a louisianai Houmába, hogy egy rejtélyes, mocsárban terjedő vírus kapcsán nyomozzon. A kutatás során a lány erős köteléket épít ki Alec Holland tudóssal, akit tragikus körülmények között el is veszít. Abby rádöbben, hogy a mocsár borzasztó misztériumokat rejt magában, és életének potenciális szerelme talán nem is halott.

James Wan, az "Aquaman" rendezője szintén EP-ként vesz részt a munkálatokban az Atomic Monster fejesével, Michael Clearrel ("Amikor kialszik a fény", "Annabelle 2. - A teremtés") együtt, míg Rob Hacket társproducerként működik közre a sorozat kapcsán, ugyancsak az Atomic Monster színeiben.

A Swamp Thing képregény a 70-es években debütált, és az évek során olyan alkotók dolgoztak rajta, mint Alan Moore, Brian K. Vaughan vagy Len Wein, aki tavaly szeptemberben hunyt el.

Want érdekli az ötlet, hogy egy "szuperhős" karaktert gótikus/romantikus horror stílusban közelítsenek meg, de a sorozat nem szenved majd hiányt rejtélyekben és mocsári szörnyekben sem.

A tervek szerint a "Swamp Thing" 2019-ben debütál majd.

swamp_thing_embed.jpg

Eközben a várhatóan még 2018-ban elstartoló DC Universe megkapta a hivatalos logóját, a saját kis "részlegét" a DC Comics weboldalán, valamint a különböző közösségi oldalakon is megjelent. Ezt nem üres kézzel tette, hiszen végre szemügyre vehetjük az olyan készülő projektek logóit, mint az élőszereplős "Titans", a "Young Justice: Outsiders", a "Harley Quinn" rajzfilmsorozat és persze a szóban forgó "Swamp Thing".

hero_5ae93b60af8027_71463739.jpg

titans_2x_5ae93d7a6ce8b7_41360134.jpg

swamp-thing_2x_5aea189869ca60_96713908.jpg

young-justice_2x_5ae93dae80b512_39594786.jpg

harley-quinn_2x_5ae93dd6b98b57_92451974.jpg

A fent említetteken kívül érkezik még a szintén élőszereplős "Metropolis" sorozat is, ami Lois Lane és a szupergonosz Lex Luthor kalandjait hivatott elmesélni. A műsor nemrég 13 részes berendelést kapott, most azonban újrafejlesztik, ezért nem találjuk egyelőre a címet a DC Universe palettáján.

(Forrás: THR, Deadline, DC Comics)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4313886260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása