Minden, ami DC!

'The Death of Superman': Előzetesen a DC következő animációs filmje

2018. május 12. 11:02 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az Acélember és Doomsday ismét ölre mennek.

Megjelenésekor, a Superman Halála című történet minden idők egyik legnagyobb, fősodrásba tartozó képregénysikere lett. Az olvasók az összes példányt elkapkodták az újságárusok pultjairól, és olyan médiumokban is főhírként szerepelt az esemény, amikre amúgy nem volt jellemző, hogy képregényekkel foglalkozzanak.

A DC következő animációs filmje jelentősen el fog térni a képregénytől, valamint a 2007-ben megjelent "Superman: Doomsday" című rajzfilmtől is, ami szintén ebből az alapanyagból vett inspirációt.

"Amikor egy termetes szörnyeteg felbukkan földalatti nyughelyéről és féktelen rombolásba kezd, az Igazság Ligájára vár a feladat, hogy megállítsa a hatalmas természeti erőt. Azonban hamar egyértelművé válik, hogy csak Superman képes szembeszállni a borzalommal, amit Végítéletnek neveznek. Átharcolva magukat Amerikán, kettejük küzdelme Metropolis szívében végződik. Ökölcsapás ökölcsapást követ, míg végül Superman megállítja a fenyegetést, de ahogy az utolsó csapást Végítéletre méri, örökre összeesik ő maga is," hangzik a történet hivatalos leírása.

A filmhez olyan nevek adják a hangjukat, mint Jerry O'Connell, Rebecca Romijn, Rainn Wilson, Rosario Dawson, Nathan Fillion, Christopher Gorham, Matt Lanter, Shemar Moore és Jason O'Mara.

Nézzétek meg nálunk a film feliratos előzetesét, amelyben néhány másodpercre a ligatagok is feltűnnek, Lex Luthor bedob egy frappáns egysorost, illetve Superman legfontosabb harcába is bepillantást nyerünk!

A "The Death of Superman" a tengerentúlon idén nyáron jelenik meg Blu-ray-en, DVD-n és digitális platformokon, a magyar megjelenésről pedig be fogunk számolni, amint érkezik róla bármi hír. A ciklus második része, a "Reign of Supermen" valamikor 2019 első felében várható.

(Forrás: IGN, ComicBook.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr213909060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása