Minden, ami DC!

BRÉKING: Steven Spielberg DC filmet rendezhet!

2018. április 18. 00:48 | DC Magyarország | komment

A "Blackhawk" lehet a legendás filmrendező és a Warner következő közös projektje.

Spielberg most először teszi rá a kezét egy DC tulajdonra, konkrétan a második világháborús hős, Blackhawk történetére. Ez a projekt újra összehozza Spielberget a stúdióval, ami a legutóbbi sikerfilmjét, a "Ready Player One"-t is egyengette.

A forgatókönyvet David Koepp írja, aki olyan blockbustereken dolgozott már együtt Spielberggel, mint a "Jurassic Park", "Az elveszett világ: Jurassic Park", a "Világok harca" és az "Indiana Jones és a kristálykoponya királysága".

Az alapanyagot mintha csak az Indiana Jones filmek rendezőjének találták volna ki. A képregények egy nemzetközi pilótaosztag hősies kalandjait mesélték el. Az osztag vezetője egy Blackhawk nevű férfi, aki többek között nácikkal harcolt a második világháborúban.

A képregénysorozat eredetileg a Quality Comics kötelékében debütált 1941-ben, még mielőtt a DC 1956-ban fel nem vásárolta a kiadót. A képregényes legenda, Will Eisner, valamint Bob Powel és Chuck Cuidera alkották meg a füzeteket, melyek az 1940-es évek egyik legkeresettebb képregényeivé váltak.

Spielberg és Kristie Macosko az Amblin Entertainment képviseletében producerként működnek közre a "Blackhawk" kapcsán, melynek Spielberg a rendezését is elvállalhatja. A stúdió egykori vezetője, Sue Kroll executive produceri szerepet vállalt a Kroll & Co. Entertainment égisze alatt.

"Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy mi álhattunk Steven Spielberg legutóbbi sikere mögött, és izgatottak vagyunk, hogy ismét vele dolgozhatunk ezen az új akció-kalandon," mondta a Warner Bros. Pictures elnöke, Toby Emmerich. "Alig várjuk, hogy lássuk, milyen forradalmi módon mutatja be a 'Blackhawk'-ot a közönségnek."

"Csodálatos volt a Warner Bros.-szal közösen a vászonra vinni a 'Ready Player One'-t," mondta Spielberg. "Professzionalizmussal és szenvedéllyel állnak hozzá mindenhez, amit csinálnak, és komoly múltjuk van ebben a műfajban. Nagyon izgatott vagyok, hogy a 'Blackhawk'-on újra velük dolgozhatok."

Spielberg jelenleg az ötödik Indiana Jones kalandra készül, amit követően a "West Side Story" filmet rendezi.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a "Blackhawk" pontosan mikor kerül majd kamerák elé, de a stúdiónak elég idő áll a rendelkezésére, hogy kifejlesszék a projektet, mielőtt átadják azt Spielbergnek.

(Forrás: Variety, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4613845662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása