Minden, ami DC!

'Legends of Tomorrow': Jes Macallan állandó szereplővé lépett elő

2018. április 05. 12:58 | DC Magyarország | komment

A frissen berendelt 4. évadban még többet kapunk Ava Sharpe karakteréből.

Jes Macallan a sorozat harmadik évadában lépett színre, mint Ava Sharpe, a Time Bureau ügynöke, aki azóta vezetői pozícióba lépett a szervezetnél, ugyanakkor Sara (Caity Lotz) szerelmének tárgya is lett, valamint kiderült róla, hogy csupán egy klón.

"Jes magával ragadó személyiség úgy a képernyőn, mint a való életben. Mellékszerepet kapott a Legendákban, két napig dolgoztunk vele, amikor a srác, aki a sofőrje volt, azt mondta nekem, hogy állandó szereplővé kell tegyem Jest. Nem tévedett," mondta Phil Klemmer. "Tudtuk, hogy szerelmi szálat akarunk Sara karakterének a harmadik évadban, a kihívás csupán annyi volt, hogy megtaláljuk azt a karaktert, aki méltó a mi rettenthetetlen kapitányunk gyengéd érzelmeire. Utána következett az a probléma, hogy erre a karakterre alkalmas színészt találjunk. Alig csuktuk be az ajtót Jes mögött, a Caity Lotz-cal tartott közös olvasópróba után egymás felé fordultunk, és azonnal tudtuk, hogy megtaláltuk Ava-t."

"A karakteríve elég lassan csordogált ebben az évadban, mégis minden epizód megmutatta a karakterének egy új arcát. Ebben a szezonban egyszerre volt vicces, szurkálódó, bátorító, megnyerő és tökös, és biztos vagyok abban, hogy még nem láttunk mindent, amit Jes színészi tehetsége tartogat. Szerencsére most egy egész évad a rendelkezésünkre áll ezek feltérképezésére. Nem minden színész képes megtalálni egy olyan jelenet érzelmi mélységét, amiben egyszerre szerepel John Constantine, egy csirke valamint egy levágott emberi láb. Hála az égnek, hogy megtaláltuk Jes Macallant," folytatja Klemmer.

A "Legends of Tomorrow" negyedik évadában a közönségkedvenc John Constantine is állandó szereplőként tér már vissza. A harmadik évad fináléja jövő hétfőn kerül bemutatásra az Államokban.

(Forrás: EW, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3313810220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása