Minden, ami DC!

Nagy visszatérővel zár az 'Arrow' 6. évada

2018. március 30. 19:44 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Sara Lance Star City felé veszi az irányt.

Bár a "Legends of Tomorrow" harmadik évada április 9-én véget ér, nem akkor látjuk utoljára a Caity Lotz által játszott Sara Lance-t a nyári pihenő előtt, ugyanis a karakter tiszteletét teszi az "Arrow" május 17-én adásba kerülő szezonzárójában!

A rajongók már elkezdtek találgatni, de a finálé cselekményének részletei, valamint Sara visszatérésének körülményei még nem láttak netvilágot.

Lotz legutóbb 2015 novemberében tűnt fel az "Arrow"-ban nem crossover történetben, kevéssel azelőtt, hogy a Legendák premiereztek volna. (De azóta természetesen volt már jelenése a sorozatban az "Invasion!" és a "Crisis on Earth-X" crossover események részeként.)

Lotz eredetileg a Zöld Íjásszal haverkodott (mint Fekete Kanári), mielőtt Legendának állt, ahol Sara karaktere (itt már Fehér Kanáriként) egyenesen kivirágzott. Azóta komoly dolgok történtek az "Arrow" háza táján, főleg ebben az évadban, ugyanis Quentin Lance megpróbálta rehabilitálni Fekete Szirént. Fekete Szirén a (mostanáig) gonosz Föld-2 változata Sara nővérének, Laurel Lance-nek, aki Damien Darkh keze által vesztette életét. Quentin megkíséreli visszahozni Szirént, amihez valószínűleg Sarának is lesz egy-két szava.

Lotz a Twitteren osztotta meg követőivel az izgatottságát:

(Forrás: Collider, TVLine, ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8113789314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása