Minden, ami DC!

'Wonder Woman 2': Pedro Pascal aláírt a folytatáshoz

2018. március 29. 09:35 | DC Magyarország | komment

A chilei származású színész kulcsfontosságú szerepben tűnik fel a jövőre érkező filmben, ám egyelőre nem tudni, kit kelt majd életre.

Miután nemrég Kristen Wiig csatlakozott a "Wonder Woman 2" színészgárdájához, amiben a főgonoszt, Cheetah-t kelti majd életre, most újabb casting bejelentéssel lettünk gazdagabbak a projekt kapcsán. Pedro Pascal és Patty Jenkins másodjára dolgoznak majd együtt, mivel az "Exposed" című TV-film készítésében már mindketten részt vettek.

Jenkins visszatér a folytatásra úgy írói, mint rendezői státuszban, valamint producerként is közreműködik.

A film cselekményének részleteit még mindig homály fedi, ahogy a Pascal által játszott karakter kilétét is.

A színész a "Trónok Harca" Oberyn Martelljének szerepében nyújtott először emlékezetes alakítást, ezt pedig egy újabb kimagasló teljesítmény követte a Netflix által gyártott "Narcos" című sorozatban. Ezek után következtek az olyan nagyszabású mozis projektek, mint a "Kingsman: Az aranykör", legközelebb pedig júliusban láthatjuk őt "A Védelmező" folytatásában Denzel Washington oldalán.

Pascal a Twitteren is megosztotta rajongóival a hírt, miszerint igazi legendákhoz csatlakozik Jenkins, Gadot és Wiig személyében.

A "Wonder Woman" folytatása 2019. november 1-jén nyit az Államokban.

(Forrás: Variety, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5713787654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása