Minden, ami DC!

'Shazam!': Forgatási képeken a címszereplő szuperhős és ellenfele

2018. március 08. 20:33 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Most már igazán kiadhatná a Warner az első hivatalos képeket.

Az előző hetekben láthattuk pár nem hivatalos anyagon Zachary Levit jelmezben, most pedig lesifotók tömkelege látott netvilágot a forgatás Torontói helyszínéről, melyeken alaposan szemügyre vehetjük Marvel Kapitány kosztümjét, illetve a Mark Strong alakításában látható nemezis, Doctor Sivana is akcióba lendül. Ezeket a képeket szedtük nektek galériába.

Végezetül pedig Billy szuperhősrajongó legjobb barátja, a Jack Dylan Grazer ("AZ") által játszott Freddy Supermanes pólóban tűnt fel a színen:

Mit gondoltok a képek alapján a jelmezről? Messzemenő következtetést természetesen ezek alapján sem lehet levonni, egész biztos, hogy komoly effektezésen fog még átesni, mielőtt mozikba küldik a filmet.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6913725432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása